HEMA mark my brows 02 mid brown review

door Daphne - verdraaid mooi
Hema-mark-my-brows-02-mid-brown-review-1

Vroeger kon ik niet genoeg markeerstiften hebben in alle kleuren van de regenboog. Een kleur die ik dan weer niet had, was bruin. Zeker niet een om op mijn gezicht te gebruiken. Hema heeft een ‘mark my…’ collectie met markeerstiften als eyeliner, lipstick en wenkbrauwstift. Ik ga de laatste, de Hema Mark My Brows 02 Mid Brown, testen. Het ziet er erg leuk uit, maar werkt het ook?

Hema-mark-my-brows-02-mid-brown-review

De verpakking ziet er hetzelfde uit en werkt hetzelfde als een normale markeerstift. Ook de stift zelf heeft dezelfde vorm.

Swatch

Hema-mark-my-brows-02-mid-brown-review-swatch

Door de vorm van de stift kun je zowel brede als smalle strepen zetten. In eerste opzicht lijkt het me dan dat je hierdoor erg snel je wenkbrauwen kunt tekenen. De kleur Mid Brown is niet te bruin en niet te assig.  Daarom lijkt de kleur perfect te zijn voor mijn tint.

Look

HEMA belooft dat de Mark My Brows semi-permanent is en hierdoor langdurig blijft zitten. Het zou verder de wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller laten lijken en het zou makkelijk in gebruik zijn. Dat ga ik testen.

Op foto één heb ik geen product in mijn wenkbrauwen. Op foto twee heb ik de HEMA Mark My Brows Mid Brown aangebracht.

Hema-mark-my-brows-02-mid-brown-review-look-1 Hema-mark-my-brows-02-mid-brown-review-look-2De dikke kant van de stift zorgt ervoor dat ik mijn wenkbrauwen snel in kan kleuren. De dunne kant vraagt om even wat oefening, maar oefening baart kunst. De dunne kant is namelijk niet zo dun dat je de omlijning van je wenkbrauwen erg snel kunt tekenen. Met wat geduld werkt het goed. Het makkelijke is ook dat als je eenmaal de omlijning gehad hebt, je snel de binnenkant in kan kleuren.
Hema-mark-my-brows-02-mid-brown-review-look

Het effect van het product op mijn wenkbrauwen vind ik natuurlijk. Ik ben tevreden met het eindresultaat. Ook blijft het product, zoals beloofd, de hele dag zitten. Ook bij wat warmere dagen.

De HEMA Mark My Brows is te koop bij HEMA in drie verschillende kleuren voor € 4,00.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

17 reacties

Anja 11 september 2018 - 11:09

Het is dat ik je titel goed heb gelezen: dit ziet er inderdaad uit als een gewone marker. Fijn dat je toch wel tevreden bent.

Reply
Rachelle 11 september 2018 - 11:12

Dat ziet er zo bizar uit, een markeerstift voor je gezicht! Ik zou denk ik per ongeluk heel vaak de verkeerde pakken haha. Ik kan me wel voorstellen dat het ook wel weer handig is; het houdt denk ik wel heel prettig vast en het ziet er ook goed uit bij jou!

Reply
Karin 11 september 2018 - 11:16

ik zou zoiets zelf nooit gebruiken, want ik voer juist een constante strijd om die donkere bossen een beetje in bedwang te houden. Maar mijn dochter gebruikt iedere dag een wenkbrauwproduct, ik heb weer een cadeautjes-idee opgedaan!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 12 september 2018 - 00:16

Misschien is juist een wenkbrauwgel iets voor jou?!

Reply
Jouvence 11 september 2018 - 11:23

Wauw, wat een mooi resultaat. Ik had van Essence ook zo´n marker zien liggen, maar het leek me niet zo handig.

Reply
Sofie 11 september 2018 - 11:50

Ik dacht echt: schrijft die nu een blog over een markeerstift?
Het is wel niets voor mij! Ik heb sowieso al volle wenkbrauwen dus nog voller hoeft niet! 🙈

Reply
Danielle 11 september 2018 - 11:57

Ik vind het er zo vreemd uitzien, maar tegelijkertijd ziet het er ook weer super goed uit!

Reply
Laura 11 september 2018 - 12:32

Echt grappig deze dingen had ze ook al gezien in de winkel. Wat ziet jouw wenkbrauw zonder product erin er al goed uit zeg!! Toen ik scrollde dacht ik oh doe je geen before bij zien van die foto! Toevallig heb ik zelf een ander wenkbrauw product gekocht bij de HEMA deze week!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 12 september 2018 - 00:18

Bedankt voor je compliment, lief! 😘 De ene keer zitten mijn wenkbrauwen wat beter dan de andere keer, maar met het maken van de review was ik wel tevreden 😉. Welk wenkbrauwproduct heb jij gekocht?

Reply
Britt 11 september 2018 - 13:42

Is hij ook waterproof? Ziet er in ieder geval goed uit en de verpakking is ook gewoon erg leuk!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 12 september 2018 - 00:19

Het product is semi-permanent. Ik vind dat het goed blijft zitten, maar of het ook een duik in het zwembad overleeft, durf ik niet te zeggen.

Reply
Esmee Rodrigo 11 september 2018 - 22:03

Woow het resultaat ! Echt grappig om te zien, ik dacht eerst huh waar gaat deze blog over?

Reply
ALEXANDRA CORTY | HONEY HYGGE 12 september 2018 - 00:31

De max! Zo’n leuke blogpost, echt waar. Mercikes, ik ga het zeker eens proberen 😀 !!

Reply
Maaike 12 september 2018 - 09:00

Het resultaat is mooi!

Ik vind de verpakking er ook erg leuk uitzien. Ben benieuwd, ik denk dat ik ze ook ga kopen

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 13 september 2018 - 11:36

Wat een apart product, haha! Toch ben ik er zelf ook enorm nieuwsgierig naar.
Altijd leuk om nieuwe en gekke producten uit te testen.
En voor een zacht prijsje al helemaal!

Reply
Merel 13 september 2018 - 22:33

Wat grappig dat ze dit bedacht hebben!
Ik gebruik zelf niks voor mijn wenkbrauwen, maar zou misschien wel één van de andere marker producten willen proberen.

Reply
Lindsey Beljaars 15 september 2018 - 20:21

Ah ik deel je mening over dit product echt volledig!! Ben er ook erg over te spreken

Reply

Plaats een reactie