HEMA kerstcollectie impressie

door Daphne - verdraaid mooi
hema kerstdecoratie 2021 kerstcollectie

Dankzij tante C kon het live kerstevent van HEMA helaas niet doorgaan, maar online heeft het merk er samen met Marlijn Weerdenburg een feestje van gemaakt en ons de nieuwste items laten zien voor de feestdagen. Ik liet je tijdens de livestream al wat items zien op mijn stories, maar ik heb er inmiddels ook thuis ontvangen. Ik laat ze aan je zien en hoop dat jij ook helemaal zin krijgt in de Kerst. Bekijk daarom hier een impressie uit de HEMA kerstcollectie. 

Bakvorm ster | € 6,50

hema bakvorm ster kerstdecoratie 2021 kerstcollectie

Kerst draait natuurlijk vaak om eten en dat is gelijk het perfecte moment om je bakkunsten te laten zien. HEMA heeft onder meer een kerstboom en een ster in bakvorm, waarvan ik de laatstgenoemde ontving. Hij is gemaakt van staal en heeft een speciale anti-kleef coating. Ik ben zelf geen enorme bakker thuis, dus of ik deze tijdens de feestdagen ga gebruiken… Wie weet. 😉

Partycracker met feestwens | € 3,50

hema partycracker spel feestwens kerstdecoratie 2021

Dit zijn partycrackers waarmee je met maximaal zes mensen ‘wie ben ik’ kan spelen. In elke cracker zit namelijk een spreuk, een kroontje en stickers. Kies één van de stickers of kies zelf een ding, dier of persoon en schrijf dit op de blanco sticker. Plak de sticker op het kroontje van degene naast je en probeer om de beurt met ‘ja/nee vragen’ te raden wat er op de stickers staat.

Kerststerren div. formaten | € 4,00 – € 6,00

hema kerstdecoratie 2021 kerstster opvouwbaar

De grootste variant (70 cm), is van een groene velvet stof, die je in een handomdraai uitvouwt tot een prachtige ster met zeven punten. Dan zet je hem vast met het koortje en kun je hem ophangen. Na de Kerst kun je hem eenvoudig weer uitvouwen. De gouden variant is gemaakt van glad karton die hetzelfde werkt, maar net wat kleiner is, namelijk 45 cm. 

Takkie & Siepie | kerstbal € 3,50 – fleece plaid € 7,50

hema kerstboomversiering kerstbal kerstdecoratie 2021 kerstcollectie

HEMA heeft dit jaar een heuse Takkie & Siepie kerstcollectie: zoals truien, sokken, pyjama’s… En kerstballen en een fleece plaid! Vooral die kerstballen vind ik echt geweldig en dan met name Takkie met zijn gouden strik. Het groene fleece plaid is 150 cm breed x 130 cm lang en heeft een print van Takkie die een groene kerstmuts op heeft. Heerlijk om onder weg te kruipen voor de tv met allerlei foute kerstfilms.

hema fleece plaid takkie kerstdecoratie 2021 kerstcollectie

Wist je dat als je Jip & Janneke artikelen bij HEMA shopt, je daarmee de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation ondersteunt? Die zijn bestemd voor kinderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk kunnen gebruiken.

Winter Wonderland | geurkaars € 8,50 – geurstokjes € ?

hema kerstdecoratie 2021 winter wonderland geurkaars geurstokjes

Deze geurlijn heeft de geur van bergamot, rozen en sandelhout. De geurkaars brandt ongeveer 110 uur. Hoe lang je kunt genieten van de geurstokjes, kan ik helaas niet terugvinden, evenals de prijs. Wat ik wel weet, is dat deze items echt heerlijk ruiken! Het is een heerlijk, warme wintergeur die perfect past bij de sferen van de kerstdagen. 

Eau de parfum 10 ml | € 7,00

hema eau de parfum review kerstdecoratie 2021 kerstcollectie

Eind oktober kwam HEMA met drie nieuwe 100% vegan geurlijnen, waarvan ik twee tasflacons ontving. Orris Rose is beduidend lichter en daarom heerlijk voor overdag. Amber Cedarwood is wat voller en houtachtiger en daarom een echte wintergeur.

Orris Rose is een ode aan de mix van twee luxe bloemen: de zoetheid van roos die de poederige orris ontmoet.
Topnoten: neroli en freesia
Hartnoten: orris en roos
Basisnoten: amber en muskus

Amber Cedarwood is een elegante, bloemige geur van viooltjes en orris.
Topnoten: kardemom en viooltjes
Hartnoten: orris en amber
Basisnoten: sandelhout en cederhout

hema kerstdecoratie 2021 kerstcollectie takkie

Heb jij je huis al versierd voor de Kerst? Shop de kerstcollectie op hema.nl. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 30 november 2021 - 10:57

Ah die takkie kerstornamenten zijn leuk, ik heb er zelf eentje van mijn zus gekregen in het jaar dat we Sketch adopteerden, ‘hondjes eerste kerst’ 😉

Reply
Deb 3 december 2021 - 12:57

Het fleece dekentje vind ik super leuk. Ook de kaars en geurstokjes lijken me fijn, ga ik binnenkort ff besnuffelen in de winkel.

Reply

Plaats een reactie