Hema eyebrow pen review

door Daphne - verdraaid mooi
Hema-eyebrow-pen-bruin-review-1

Wenkbrauwen worden steeds belangrijker in mijn dagelijkse make-up routine. Alleen wil ik voor die daily, mooi gevormde wenkbrauwen geen uren bezig zijn. Daarom ben ik heel blij met de HEMA Eyebrow Pen in mijn stash. Ik heb de pen de afgelopen tijd veelvuldig getest en laat hem je vandaag zien.

Hema-eyebrow-pen-bruin-review-2

De HEMA Eyebrow Pen (je kunt de pen op de website van HEMA vinden onder de naam: HEMA wenkbrauw pen) ziet er uit als een stiftje. Het uiteinde is afgeschuind en smal, waardoor je zowel je lijn dun en precies kan zetten als bij het inkleuren van de wenkbrauw juist breed kan plaatsen op je wenkbrauwen.

Swatch

Hema-eyebrow-pen-bruin-review-3

Bij het swatchen loopt de kleur een klein beetje uit. Je ziet goed dat je kunt spelen met de dikte van de pen. De dunne kant gebruik ik voor het omlijnen van de wenkbrauwen. De brede kant gebruik ik voor het invullen van de wenkbrauwen.

De HEMA Eyebrow Pen is er in drie kleuren, namelijk lichtbruin, bruin en donkerbruin. Ik heb de kleur bruin. De kleur lichtbruin is wat warmer en de kleur donkerbruin is een heel stuk donkerder dan deze tint.

Look

Foto één is zonder het product. Foto twee is met het product

Hema-eyebrow-pen-bruin-review-look

Hema-eyebrow-pen-bruin-review-look-1Hema-eyebrow-pen-bruin-review-look-1.1

Review HEMA Eyebrow Pen 02

Ik moet eerst eerlijk toegeven dat ik in het begin geen fan was van de pen. Je moet het product de kans geven en er vooral echt mee leren werken. Weet je eenmaal hoe hij het beste werkt op jouw wenkbrauw? Dan wil je niet meer zonder. Ik was geneigd om te drukken met de pen voor het zetten van een lijn, maar de pen is zo ongelofelijk gepigmenteerd, dat er al snel teveel product op je wenkbrauwen komt en het eindresultaat te hard is. De kunst is om als het ware over je huid te glijden. Vind je het product dan alsnog te hard ogen of heb je per ongeluk op een bepaalde plek harder gedrukt? Vervaag het dan direct met een wenkbrauwborsteltje. Doe je dit pas achteraf na een aantal minuten, dan is het product opgedroogd en dan is het eigenlijk onmogelijk om je wenkbrauwen zonder geknoei toch mooi te krijgen.

Ik kan ondertussen niet meer zonder deze tool en heb er al verschillende versleten. Bij dagelijks gebruik gaat de pen zo’n anderhalve maand mee bij mij. Na die tijd wordt de kleur wat lichter en het uiteinde van de stift wat ‘rommeliger’, waardoor je er niet precies meer mee kunt werken. Voor die prijs vind ik het meer dan prima. De HEMA Eyebrow Pen ofwel de HEMA Wenkbrauw Pen is te koop bij HEMA voor € 3,50.

Hema-eyebrow-pen-bruin-review

Wat vind jij van het resultaat?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

Tessa 7 februari 2019 - 19:35

Het staat je goed. Zelf kam ik alleen mijn wenkbrauwen. behalve als ik ook foundation ed gebruik. Dan zet ik ze wat aan met een wenkbrauw potlood van Max&More of poeder van NYX

Reply
Deb 8 februari 2019 - 16:30

Ik vind het resultaat erg mooi geworden. De kleur van de eyebrow pen past ook perfect bij jouw wenkbrauwen. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Reply
gea 8 februari 2019 - 22:10

Wat een prachtig resultaat is het geworden! ik vind de kleur heel mooi, misschien ook maar eens proberen. Hema heeft altijd wel goede producten.

Reply
VlogSanne | BlogSanne 9 februari 2019 - 08:12

Heel mooi 😍😍 past perfect bij de kleur van je werkbrauwen! Ziet er ook zo mooi clean uit!

Reply
NICOLE 20 februari 2019 - 19:07

Wat een mooi resultaat! Ik vind het je erg goed staan.

Reply

Plaats een reactie