Hello, good stuff! matte & glow bronzer review

door Daphne - verdraaid mooi
essence hello, good stuff matt & glow bronzer review-2

Alleen een zonovergoten huid in de zomer? Nee joh, niet met een bronzer! Dan fake je die sunkissed look en kun je met een heerlijk tintje de wintermaanden in. Ik test de nieuwe bronzer van essence die maar liefst voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Daarom lees je hier de Hello, good stuff! matte & glow bronzer review in de kleur 10 Cocoa-cool.

essence hello, good stuff matt & glow bronzer review-1

Deze bronzer is onderdeel van een prachtige clean beauty lijn van essence. Daarom bestaat dit product niet alleen voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, maar ondersteunt het ook de productie van duurzame palmolie. Het bevat geen siliconen, PEG’s, microplastic deeltjes en parabenen.

essence hello, good stuff matt & glow bronzer review

De bronzer combineert een matte en parelachtige tint, want de donkerste tint is mat en de lichtste tint heeft een heel subtiel glansje. Daarom krijg je subtiele stralende accenten wanneer je de tinten met elkaar combineert. De verpakking is simpel, maar handig. Het heeft namelijk een stevig kliksysteem en door de doorzichtige voorzijde zie je snel welke kleur je vast hebt. De bronzer is namelijk verkrijgbaar in twee tinten, waarvan je hier de lichtste ziet.

essence hello, good stuff matt & glow bronzer swatch review

Op de afbeelding hierboven vind je drie swatches: de lichtste tint, de donkerste tint en de twee tinten gecombineerd uitgeblend. Zeker bij die laatste swatch zie je hoe onwijs mooi die glans is wanneer je ze beiden combineert.

Look & review Hello, good stuff! matte & glow bronzer

Op de foto’s hieronder bracht ik de bronzer aan onder mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd langs de haargrens en bij mijn kaak.

essence hello, good stuff matt & glow bronzer swatch review-1

De bronzer bevat cacaoboter en dat ruik je direct zodra je de verpakking opent. Daarom doet het me ook enorm denken aan de veel duurdere Too Faced Chocolate Soleil bronzer. Heb je al trek voor je deze bronzer aanbrengt? Maak dan je borst maar nat, want het water loopt je in de mond! Verder vind ik de bronzer kwalitatief echt geweldig. De textuur is zacht, blendt met het grootste gemak en versmelt echt in je huid met de overige producten. Daarbij is de bronzer niet te donker of oranje en daarom is het een perfecte match!

De Hello, good stuff! matte & glow bronzer is verkrijgbaar in twee tinten voor € 3,59 per stuk. Je shopt de nieuwe collectie bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 5 november 2020 - 08:21

Deze lijkt mij erg goed voor mijn huid

Reply
bychristiana 5 november 2020 - 10:38

Oh wat leuk dat hij zo lekker ruikt Ik gebruik zelf altijd graag make-up van Chanel en Guerlain en die producten ruiken ook altijd zo lekker. Ik vind dat altijd wel een leuke toevoeging;-)

Reply
Sara 5 november 2020 - 19:55

Mooie bronzer! Die zou ik ook nog durven proberen, ik heb een hele lichte huid dus het mag echt niet te donker zijn.
En wat zie je er mooi uit met die frisse lipkleur! 😊👌

Reply
Natascha - Beautyopinie 9 november 2020 - 09:48

Klinkt goed zeg, ik vind hem heel mooi!

Reply

Plaats een reactie