Hannah gezichtsproducten review

door Daphne - verdraaid mooi
hannah-gezichtsproducten-review

In dit artikel ga ik drie nieuwe producten van Hannah testen, namelijk de Prepare Potion, SebuPure en FiXing Touch. Ze zijn ontwikkeld en doelgericht denkend vanuit specifieke huidproblemen. Volgens Hannah wordt met deze drie nieuwe producten het meest optimale uit schoonheid en gezondheid van de huid bereikt. Namelijk door de huid effectief voor te bereiden, doelgericht te behandelen en krachtig te regenereren, conditioneren én beschermen. De grondslag voor deze nieuwe producten is een duurzame huidverbetering met een brede visie en denkend vanuit specifieke huidproblemen. Een hele mond vol met prachtige woorden. Of ik het ook zo ervaar, ga ik natuurlijk testen. Ook geef ik je direct meer informatie over de Prepare Potion, SebuPure en FiXing Touch en vertel je de belangrijkste ingrediënten.

Hannah Prepare Potion Hannah-Prepare-Potion-review

Deze Prepare Potion is voor de normale, onzuivere en gevoelige huid en gebruik je na het reinigen van je gezicht. Het is volgens Hannah een intensief reinigende, licht peelende potion die de huid voelbaar egaliseert. Daarbij wordt de structuur en de teint van de huid ook zichtbaar egaler. Verder gaat het bacteriegroei tegen, worden roodheden gekalmeerd, ontstaat er direct een natuurlijke frisheid en een stralende frisse teint. Ook is dit product inzetbaar bij onder andere acne, rosacea en de droge huid. De huid is na gebruik beter in staat is om de essentiële werkstoffen uit de verzorgingsproducten op te nemen. Zo kun je nog meer resultaat creëren met die verzorgingsproducten.

Hannah-Prepare-Potion-review-1Hannah Prepare Potion bevat natuurlijke exfoliant melkzuur. Dit maakt de huidstructuur gladder, elimineert schimmels en gisten, pakt pigmentproblemen aan en heeft een natuurlijk hydraterend effect. Lactobionzuur zorgt voor een goede vochtbalans van de huid en werkt als een effectieve, milde exfoliant en krachtige antioxidant. Oleanolzuur werkt als een krachtige antioxidant en heeft antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen. Nordihydroguaiaretic zuur werkt ook als een heel krachtig antioxidant om vrije radicalen onschadelijk te maken. Verder bevat de formule Sebuless, dat de overmatige talgproductie, hyperkeratinisatie en hyperpigmentatie vermindert. Vitamine B8 speelt een belangrijke rol bij de groei- en herstelprocessen van de huid en houdt het dus gezond.

Hannah Prepare Potion review

De Hannah Prepare Potion breng je aan op een wattenschijfje om daarna de huid te reinigen door vanaf het midden naar de buitenkant van het gezicht al deppend af te nemen. Op probleemgebieden werk je met een intensievere druk. Het product kan een lichte prikkeling geven. Na gebruik van de Prepare Potion voed je de huid.

Hannah-Prepare-Potion-review-2

De Prepare Potion is vrijwel even dun als water, maar voelt even na het aanbrengen op de huid wat sticky, maar egaal aan. Je brengt dit product niet aan voor de geur, want het ruikt nogal zuur. Persoonlijk stoort mij dit niet, omdat dit het begin van het verzorgingsproces is. Daarna breng je er toch diverse serums en crèmes overheen aan, waardoor de geur verdwijnt.

Ik vind dit product erg prettig, omdat het ervoor zorgt dat mijn huid extra ready is voor de verzorgingsproducten die erna volgen. Deze belofte volledig testen vanuit thuis, kun je niet naar mijn mening. Alleen doordat de huid echt zacht en egaal aanvoelt, word ik wel blij van het gebruik ervan. Ook merk ik dat mijn mee-eters minder zichtbaar zijn op mijn neus. Persoonlijk denk ik dat dit een combinatie is van de Prepare Potion en de SebuPure. Ik blijf deze combinatie in ieder geval gebruiken!

Hannah Prepare Potion is te koop voor € 59,00 – 125 ml.

Hannah SebuPure

Hannah-SebuPure-review

SebuPure is speciaal voor de onzuivere acné of vette huid en is bedoeld om de talgproductie aan te pakken en te reguleren en de roodheid te verminderen. Zo kan de huid beter herstellen. Deze crème is ontstekingsremmend en trekt volgens Hannah snel in, waardoor poriën niet verstopt raken. De crème bevat de 100% organische, vegan Abessijnse olie. Dit ingrediënt staat bekend om de krachtige, ontstekingsremmende eigenschappen, is een effectieve moisturizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat en het zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid. Daarnaast bevat dit product Ac.net. Dit vermindert roodheden in de huid, gaat bacteriegroei tegen, reguleert de talgproductie en verbetert de huidstructuur. Ook bevat het, net als de Hannah Prepare Potion, Melkzuur, Lactobionzuur en Sebuless.

Hannah-SebuPure-review-1

Hannah SebuPure review

De Hannah SebuPure breng je aan na het reinigen van de huid en een hydraterend serum. Let op dat je overdag ook een zonnebeschermingsproduct aanbrengt.
Hannah-SebuPure-review-2

Toen ik las voor wie dit product het beste werkt en hoe het product werkt, dacht ik van een fijn product om te testen om mijn huid ontsteking vrij te houden, maar voor mij niet bedoeld voor een ontstekingsremmend effect. Dat had ik niet moeten denken, want daar ontstonden ineens twee (aanwezige) pukkels op mijn wangen. Of mijn huid het erom deed, want ik heb vrijwel nooit écht pukkels. Wanneer er dan een keer een pukkel verschijnt, heb ik ook het idee dat de pukkel wil dat de hele wereld hem ziet… Zo groot en vaak blijvend voor een langere tijd. Bij het gebruik van de SebuPure werden de pukkels al na twee dagen minder zichtbaar. Het hele, zichtbare rode was er snel af. Nog een paar dagen later waren de pukkels helemaal verdwenen. Een blijvertje dit product, maar deze keer niet de pukkel!

Hannah SebuPure is te koop voor € 69,00 – 150 ml.

Hannah FiXing Touch Hannah-FiXing-Touch-review

De FiXing Touch is geschikt voor iedere huid die herstel nodig heeft, zoals eczeem, vlekjes, littekens en na het scheren. Het is een geavanceerd product om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en de goede vochtbalans te reguleren voor een gladde huid zonder irritaties. Daarnaast versterkt het de natuurlijke huidbarrière, oftewel de weerstand van de huid en geeft het volgens Hannah een aangenaam huidgevoel. Hierdoor voelt de ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel en blijft de huid langdurig gehydrateerd.

Hannah-FiXing-Touch-review-1

Het ingrediënt Centella Asiatica stimuleert de aanmaak van nieuwe collageen, zorgt voor weefselherstel, vermindert littekenvorming, heeft een krachtige ontstekingsremmende werking en versterkt de ontstoken, geïrriteerde en/of beschadigde huid. Het blaasjeswingerd extract heeft een anti-seborroïsche werking, werkt jeukremmend, vermindert schilfering en vormt een dunne film op de huid. Daarnaast geeft het een zijdezacht en aangenaam glad gevoel aan de huid. De siliconenoliën bieden de huid bescherming zonder het af te sluiten, zorgt voor een goede vochtbalans, een aangenaam poederig huidgevoel en een mooie matte finish. Dit ingrediënt kan littekens beter en mooier laten genezen en is in staat om littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Vitamine D3 heeft een krachtige antioxidante werking, vermindert ontstekingen en acne en heeft hydraterende eigenschappen. Slangenkruidolie werkt infecties tegen en vermindert het afschilferen van onderhuids huidweefsel, waardoor de huidstructuur verbetert. ZonnebloemolieSqualane en vitamine E zorgen voor het regeneratieproces.

Hannah FiXing Touch review

Je brengt de FiXing Touch aan na het reinigen van de huid op het gezicht, hals, decolleté of ergens op het lichaam waar je behoefte hebt aan herstel. Daarna breng je een op de huid afgestemde, voedende crème aan. Je gebruikt dit product bij voorkeur meerdere malen per dag dun aan, in plaats van één keer per dag veel.

Hannah-FiXing-Touch-review-2

Ik heb zelf wat littekens op mijn huid en kort geleden is er nog een op mijn voorhoofd bij mijn haargrens bij gekomen. Iets met het puntje van het kastdeurtje en onhandigheid… Don’t ask… Ik heb op die manier in ieder geval een plek gecreëerd, waarop ik dit product kon testen. Even omdenken, zullen we maar zeggen. Dat heb ik dan ook gedaan en heb het verse litteken braaf iedere dag meerdere malen ingesmeerd. Nu, een aantal weken verder, zijn de harde lijnen van het litteken weg en valt het daarom ook minder op. Ik ga zeker door met het aanbrengen van dit product en ben erg benieuwd hoe het er na enkele maanden uit gaat zien. Ik verwacht een positief resultaat, omdat ik nu al duidelijk verschil zie.

Summerbody

Buitenom het litteken, heb ik het product ook getest op mijn bikinilijn. De zomer komt er weer aan en daarmee ook de summerbody. Het ontharen van mijn bikinilijn pakt niet altijd goed uit en daarmee is ook mijn lichaam niet altijd even summerproof. Dus onder het mom ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ heb ik deze crème ook aangebracht op de bikinilijn na het ontharen ervan, waar snel geïrriteerde plekjes ontstaan. Tot mijn grote verbazing verdwenen de geïrriteerde plekjes écht als sneeuw voor de zon. Na twee dagen smeren, zag ik al duidelijk verschil. Laat de zomer maar beginnen! Denk trouwens wel even aan zonnebeschermingsproducten hè?!

Het product voelt een beetje siliconen-achtig aan. Het is heel zacht en je hebt maar heel weinig product nodig voor een bepaalde plek en is daarom ook zeer duurzaam in gebruik. Je huid voelt nog uren na het aanbrengen heel zacht en gehydrateerd aan. Ik vind het een prettig gevoel geven. Het is niet budgetproof, maar je doet er wel erg lang mee. Het verdient zichzelf dus zeker terug als je de huid bekijkt!

Hannah FiXing Touch is te koop voor € 69,00 – 30 ml.

De producten van Hannah zijn verkrijgbaar bij de erkende Hannah huidcoaches. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde salon zit, kijk dan op de website van Hannah.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Sonja 7 juli 2019 - 17:47

Ik ben ze ook aan het testen. Maar heb hier en daar een ander gevoel over de producten.

Reply

Plaats een reactie