Hallmark mooi zoals je bent moment | campagne

door Daphne - verdraaid mooi
hallmark campagne mooi zoals je bent moment

Complimenten: de een is er goed in en de ander lijkt er wel allergisch voor. Dat geldt zowel voor complimenten geven als incasseren. Ik vind het zelf vaak makkelijker om een compliment te geven dan te krijgen, maar alsnog kan ik wel wat hulp gebruiken. Hallmark komt daarom met een campagne de je gaat helpen bij het vaker uitspreken van je waardering naar een ander, speciaal gericht op het omarmen van perfecties en body positivity. In dit artikel vertel ik je alles over de ‘Hallmark mooi zoals je bent moment’ campagne.

hallmark je ziet er goed uit mooi zoals je bent moment

Ik kreeg niet zomaar wat kaartjes opgestuurd, maar bij het pakket zat een onwijs lieve, ontroerende, persoonlijke en hartverwarmende kaart. Een aantal weken geleden heb ik me heel kwetsbaar opgesteld door het ‘masker’ te laten zakken en mezelf zonder make-up te laten zien. Doodeng, maar de intens lieve reacties en dan ook nog eens de persoonlijke kaart van deze enorm lieve dame achter het pr-pakket realiseren me dat ik de juiste keuze gemaakt heb om mezelf zo te laten zien.

Mooi zoals je bent moment

De Hallmark campagne draait om body positivity en het accepteren van imperfecties. Iedereen is mooi zoals diegene is en dat mag volgens het kaartenmerk vaker worden uitgesproken. Het toeval is dat de quote die al vanaf dag 1 op mijn website staat het volgende is: Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt.

hallmark mooi zoals je bent kaart compliment

In deze tijd vergelijken veel mensen zich met de beelden die voorbij komen op social media. Alleen zijn dat vaak perfecte plaatjes die ook gefotoshopt kunnen zijn. Zo kan je onzeker worden en, zeker in de zomer met weinig kleding aan, je imperfecties niet durven laten zien. Hallmark vindt dat juist iedereen gezien mag worden. Door elkaar een compliment te geven (direct of via een kaartje) kun je iemand zijn zelfvertrouwen een boost geven en de dag weer helemaal goed maken.

Dus lieverd, jij aan de andere kant van het scherm: je bent prachtig met al je imperfecties. Dat maakt je uniek!

#mooizoalsjebentmoment

hallmark mooi zoals je bent moment

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie