Grow Gorgeous Intense Thickening shampoo review

door Daphne - verdraaid mooi
grow gorgeous intense thickening shampoo review

Grow Gorgeous heeft diverse lijnen passend bij jouw haarwens en -behoeften. Ik ben altijd op zoek naar producten die mijn haar volumineus kunnen maken en het er tegelijkertijd gezond uit laat zien. Daarom test ik één product uit de Intense lijn die voor voller, dikker en gezond uitziend haar zou zorgen. Daarom lees je hier de Grow Gorgeous Intense Thickening shampoo review.

grow gorgeous intense thickening shampoo review-2

Het is geschikt voor mensen met fijn, plat haar. Ik heb zelf geen fijn haar, maar het valt wel snel plat. De formule van de shampoo is rijk voedend en reinigt de hoofdhuid, haarwortels en haarpunten effectief om zo vollere, volumineuzere lokken te bevorderen.

grow gorgeous intense thickening shampoo review-1

Op de afbeelding hierboven vind je de volledige ingrediëntenlijst, waarvan ik er een paar zal uitlichten. Biotine heeft een stimulerende werking en geeft de haarwortels een energieboost voor gezonder ogend haar. Dat komt overeen met de cafeïne in de formule, die de haarwortels voorziet van een stimulerende boost. Niacinamide versterkt de natuurlijk beschermende barrière van de hoofdhuid, helpt het vochtverlies te verminderen en dus de hoofdhuid te hydrateren voor een zijdezachte finish. Rijsteiwit verbetert de hanteerbaarheid en glans van het haar en geeft het zichtbaar meer volume. Daarnaast is het verrijkt met aminozuren (die een essentieel component van keratine zijn), die het haar een gezonde uitstraling geven en het voeden en versterken.

Review Grow Gorgeous Intense Thickening shampoo

De shampoo zit in een handige tube, waarbij de dop een uitsparing heeft. Zo kun je het ook gemakkelijk met natte handen openen. Daarbij kun je zo de shampoo goed doseren. De geur vind ik iets mannelijks en stoers hebben. Weet ik gelijk hoe mijn vriend zich voelt wanneer ik het zoveelste doucheproduct geef dat enorm vrouwelijk is en vaak zoet ruikt. De rollen zijn een keer omgedraaid… 😉

grow gorgeous intense thickening shampoo review-3

Het is natuurlijk het beste om deze shampoo te testen in combinatie met de conditioner om zo het beste resultaat te kunnen realiseren. Dat laatste heb ik niet ontvangen en daarom kan ik niet mijn volledige, eerlijke mening geven over het resultaat, maar ik vertel je wel wat ik van de shampoo vind. Je hebt in vergelijking met drugstore producten minder shampoo nodig. Het schuimt in eerste instantie niet veel, maar zodra je het product meer op je hoofdhuid masseert met voldoende water, krijg je alsnog een rijkelijk schuimend product. Na gebruik van de shampoo voelt mijn haar bij de haaraanzet wat stroever aan, maar is de rest van mijn haar vrij zacht. Het is een fijne shampoo, waarbij mijn haar niet snel vet wordt. Alleen mis ik de echte volume in mijn haar. Misschien ligt het aan de conditioner die ik daarna gebruik, maar dat durf ik dus niet te zeggen.

Grow Gorgeous is geschikt voor veganisten, is glutenvrij en bevat geen parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten of minerale oliën. De Grow Gorgeous Intense Thickening shampoo is verkrijgbaar op lookfantastic.nl voor € 18,45 – 250 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 9 september 2020 - 08:16

Ik heb volgens mij nog nooit echt een shampoo ontdekt die mijn haar daadwerkelijk meer volume gaf. Volgens mij moeten daar dan toch echt borstels en een föhn aan te pas komen;-)

Reply

Plaats een reactie