Greenest review | Beauty & Brains

door Daphne - verdraaid mooi
Greenest review | Beauty & Brains

Dat schoonheid van binnen komt, is de afgelopen jaren gelukkig steeds meer centraal komen te staan in de beautywereld en is al bijna net zo normaal als het smeren van crèmes op je gezicht. Het gebruik van collageen is hierin vrij bekend, maar de ondersteuning van je hersenen is nieuw voor mij. Beide varianten van Greenify zijn nieuw bij Holland and Barrett en kun je gemakkelijk als een dagelijkse shot innemen. In dit artikel vertel ik je er alles over en zeg ik wat ik ervan vind. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Greenify review met de Beauty & Brains varianten. 

Greenify Collagen for Beauty 

Greenify Collagen for Beauty review

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat in ons lichaam een belangrijke bouwsteen is voor botten, spieren, bindweefsel, huid, haar en nagels. Het is dan ook verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Alleen naarmate we ouder worden, neemt het lichaamseigen collageen af, waardoor onder meer huidveroudering optreedt en zowel je haar als nagels trager groeien. Dat geldt hetzelfde voor hyaluronzuur dat de elasticiteit van de huid helpt te behouden.

De Collagen for Beauty is zo samengesteld dat het je van binnenuit laat stralen. Het bestaat onder meer uit gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur met onder meer biotine, diacine en druivensap.

Voedingswaarden & ingrediënten uitgeplozen

Op de afbeelding hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst en voedingswaarden. Hieronder licht ik de ingrediëntenlijst kort toe om je te helpen begrijpen wat de stoffen inhouden. De formule is vrij van lactose en kunstmatige kleur- en zoetstoffen.

Greenify Collagen for Beauty voedingswaarden ingredienten review

 1. Water
 2. Gehydroliseerde collageenpeptiden (runderen) helpen bij het verminderen van huidveroudering, waardoor je een mooiere huid met minder rimpels en fijne lijntjes creëert. Daarnaast helpt het bij de hydratatie en uitstraling van de huid.
 3. Xylitol is een zoetstof.
 4. Druivensappoeder (Vitis vinifera) is een krachtige antioxidant dat je lichaam beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 5. Glycerol is een verdikkingsmiddel.
 6. Citroenzuur is een zuurteregelaar.
 7. Natuurlijk druivenaroma
 8. Zinkgluconaat draagt bij tot de instandhouding van normaal haar, nagels en huid en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
 9. Druivenpitextract (Vitis vinifera) is een krachtige antioxidant dat je lichaam beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 10. Kaliumsorbaat is een conserveermiddel.
 11. Natriumhyaluronaat (hyaluronzuur) is een lichaamseigen molecuul dat, net als collageen, afneemt zodra je ouder wordt. Het kan veel vocht binden en helpt ook onder meer tegen een ouder wordende huid.
 12. Niacine (vitamine B3) draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 13. Xanthaangom is een verdikkingsmiddel.
 14. Kopergluconaat draagt bij aan de vorming van bindweefsel en helpt als antioxidant.
 15. Natriumseleniet (seleen) draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en nagels en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
 16. D-biotine draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en huid.

Greenify Brain Booster

Greenify Brain Booster review

We krijgen in ons dagelijkse leven grote hoeveelheden informatie en prikkels, die snel opgenomen én verwerkt moeten worden. Deze shots hebben een snel opneembare kruidenformule die je ondersteunen in de uitdagende periodes voor optimale concentratie en mentale prestaties.

Brain Booster* heeft een stimulerend effect op de hersenen dat zorgt voor een normale bloedcirculatie en een vermindering van vermoeidheid. Het bestaat onder meer uit Chinese ginseng, goudwortel, groene thee en foliumzuur. Die ingrediënten helpen met het behoud van geheugen, cognitieve functie, vitaliteit en alertheid.

*Folaten dragen bij tot normale psychologische functies.

Voedingswaarden & ingrediënten uitgeplozen

Op de afbeelding hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst en voedingswaarden. Hieronder licht ik de ingrediëntenlijst kort toe om je te helpen begrijpen wat de stoffen inhouden. De formule is vegan en vrij van lactose, toegevoegde suikers en kleurstoffen.

Greenify Brain Booster voedingswaarden ingredienten review

 1. Water
 2. Glycerol is een verdikkingsmiddel.
 3. Xylitol is een zoetstof.
 4. Sojalecithine is een emulgator.
 5. Ginsengwortelextract (Panax ginseng) helpt bij het verminderen van stress, het ondersteunen van het energieniveau en het verbeteren van de concentratie.
 6. Bacopa kruidenextract (Bacopa monnieri) helpt bij concentratieproblemen en angst.
 7. Natuurlijke sinaasappel- en vanillearoma’s
 8. Aroma
 9. Rhodiola rosea-wortelextract (Rhodiola rosea) helpt bij het verbeteren tegen de weerbaarheid van stress.
 10. Xanthaangom is een verdikkingsmiddel.
 11. Kaliumsorbaat is een conserveermiddel.
 12. Gotu kola (Centella asiatica) extract van de bovengrondse delen heeft een kalmerende werking.
 13. Ginkgo-blad extract (Ginko biloba) is een antioxidant. 
 14. Pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur) draagt onder meer bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Greenest review | Beauty & Brains

Ik eindig met een disclaimer: ik kan je niet eerlijk vertellen wat ik van de werking vind. Het resultaat is van veel factoren afhankelijk én ik nam al een paar jaar dagelijks supplementen en vitaminecomplexen in met onder meer collageen. Daarom was er geen nulmeting. Wat ik wel handig vind aan deze shots is dat er geen drempel meer is met het innemen van supplementen, wat sommige mensen helaas hebben. Het is gewoon een drankje dat je in enkele slokken binnen hebt. 

Greenest review shot collageen brain vitamine

Daarbij zijn beide varianten verrijkt met ingrediënten die hun werking wetenschappelijk bewezen hebben. Zeker tijdens mijn studie heb ik ook supplementen ingenomen die vergelijkbaar zijn met de Brain Booster. Ik voelde me er prettig bij en had toen ook al de instelling ‘baat het niet, dan schaad het niet’. Wat betreft de collageen shots kan ik het alleen maar aanmoedigen om te gebruiken. Zeker omdat huideigen collageen veel te snel afneemt.

Beide varianten van Greenify shop je bij Holland and Barrett voor € 27,99 | 14×25 ml

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie