Golden Rose Spring Breeze hand cream review

door Daphne - verdraaid mooi
golden rose spring breeze hand cream review body care

Ik had al eerder kennis gemaakt met het merk Golden Rose via de StyleTone box, maar me echt erin verdiept had ik nog niet. Tot ik de dames van het merk tegenkwam tijdens de Shine & Sparkle PR Beauty Tour en verschillende nieuwe productlijnen kon leren kennen, waaronder de Body Care Collection. Ik vertel je er wat meer over en test één product uit de collectie. Daarom lees je hier de Golden Rose Spring Breeze hand cream review.

De Body Care Collection bestaat uit drie lijnen: spring breeze (fris & bloemig), just romance (fruitig & bloemig) en love whisper (fruitig & verleidelijk). In iedere lijn vind je een bodylotion, hand cream, body mist en shower gel. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daarnaast hebben de ingrediënten een natuurlijke en duurzame oorsprong en is het volledig vegan en cruelty free.

De handcrème voedt, hydrateert en beschermt de huid dankzij de toegevoegde zachte, actieve ingrediënten. Door de lichte textuur trekt de crème snel in zonder vettig aan te voelen, maar laat de handen wel gehydrateerd en fluweelzacht aanvoelen.

Ingrediënten uitgeplozen

Op onderstaande afbeelding vind je de volledige ingrediëntenlijst, die uit ingrediënten bestaat van natuurlijke oorsprong. Ik licht degene toe die hoog in de lijst staan. Het bevat geen parabenen en is dermatologisch getest.

golden rose spring breeze hand cream ingredienten review body care

Na Aqua staat Cetearyl Alcohol (2) dat een vette alcohol is en de huid hydrateert, verzacht en verzorgt. Coco-Caprylate/Caprate (3) is een vette alcohol en verzacht de huid. Dicaprylyl Carbonate (4) verzacht de huid en houdt het in goede conditie. Dimenthicone (5) is een olie gebaseerd op siliconen dat je huid hydrateert, beschermt tegen uitdroging en verzacht. Propanediol (6) hydrateert en maakt de huid glad. Glycerin (7) werkt vochtinbrengend en verzacht en beschermt de huid. Parfum (8) draagt natuurlijk bij aan de geur van de crème. Let wel op dat je huid kan reageren op parfum in een product wanneer het wat hoger in de lijst staat en je een zeer gevoelige huid hebt. Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (9) is een emulsiestabilisator en viscositeitsregelaar. Phenoxyethanol (10) is een conserveermiddel en een bacteriedodende stof dat ontvettend werkt. 

Na deze ingrediënten vind je onder meer nog sheaboter, kokosolie, katoenmelk, aloë vera en provitamine B5 in de lijst.

Review Golden Rose Spring Breeze hand cream

Ik vind het leuk dat ik na voornamelijk lipproducten en dus make-up ook kennis mocht maken met de bodycare lijn. Tijdens het event heb ik alle drie de lijnen kunnen ruiken en deze variant sprong er voor mij echt uit. Onwijs leuk dat toevallig deze variant in mijn goodiebag zat! Het is zo’n fijne, frisse geur met een zachtbloemige ondertoon. ’Spring’ breeze is natuurlijk heerlijk voor de lente!

golden rose spring breeze review body care

Natuurlijk draait het uiteindelijk om de werking en die is goed. Ik word, zeker als je kijkt naar de ingrediënten die hoog in de lijst staan, blij van de ingrediënten. Parfum kan uitdrogend werken, maar doordat er voor en na dit bestanddeel prachtige, voedende ingrediënten staan, merk ik daar qua werking helemaal niks van. Het hydrateert en verzacht mijn huid, trekt snel in en is dan ook perfect om overdag te gebruiken zonder vette vlekken achter te laten.

De Golden Rose body care producten shop je op goldenrose.nl. Daar vind je ook de Spring Breeze hand cream voor € 6,95 | 50 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

theNextG1rl 15 april 2022 - 13:11

Klinkt als een fijne handcrème, en de verpakking ziet ook nog eens lekker vrolijk uit!

Reply
Deb 18 april 2022 - 12:19

Lijkt me een fijne handcrème. Ziet er ook qua vormgeving mooi uit. De geur die jij hebt lijkt me heerlijk en ook wat voor mij, echt een lente geur. Inderdaad mazzel dat deze geur in je goodiebag zat.

Reply
bychristiana 19 april 2022 - 10:47

Oeh, hij klinkt heerlijk, wat een vrolijke verpakking ook! Ik gebruik ook echt dagelijks handcreme, heb ook altijd een tubetje bij me in mijn tas.

Reply

Plaats een reactie