Glow x MUA collectie review

door Daphne - verdraaid mooi
glow-x-mua-collectie-review

Met de nieuwe limited edition Glow x MUA collectie ben jij klaar voor een sunkissed look met een prachtige glow en ga je stralend het najaar in. De collectie heeft verschillende, oogverblindende producten voor je gezicht en lichaam.  Put on your sunglasses, because it’s time to shine!

Glow x MUA Roll On Eye Shimmer review

Deze Eye Shimmer is losse oogschaduwpoeder in een flacon. Met de zachte roll-on applicator kun je het pigment aanbrengen op je oogleden.

glow-x-mua-roll-on-eye-shimmer-review-1

De Roll On Eye shimmer is verkrijgbaar in drie tinten. Ik laat je  twee tinten zien, namelijk Moroccan Spice en Desert Shimmer. De derde tint heeft een azuurblauwe tint en heet Tropical Azure. Met één veeg over je arm komt dit pigment al tevoorschijn. Echt prachtig!

glow-x-mua-roll-on-eye-shimmer-swatch-review

Ik heb jaren geleden van een ander merk ook al eens zo’n soort product getest, dus eerlijk gezegd hield ik mijn hart vast. Het product kan namelijk alleen of heel goed of heel slecht zijn. Een tussenstap is niet mogelijk. Gelukkig behoort dit item tot de eerste categorie. De applicator rolt zonder enige moeite over je oogleden heen en laat een prachtige glow achter.

glow-x-mua-roll-on-eye-shimmer-review

Wil je een diepe intensiteit van de tint? Breng het product dan direct met de roller aan en blend het niet meer uit met een penseel. Houd je van een iets minder opvallende look? Blend het dan wel wat uit. Met de roller kom je niet helemaal tot de binnenste ooghoek. Daarom kun je het pigment ook aanbrengen op je vingers en op de gewenste plek deppen. Dan blijft de intensiteit ook in tact. Door de losse oogschaduwpoeder had ik fall-out verwacht, maar dat was er totaal niet. Nog een pluspunt dus!

glow-x-mua-roll-on-eye-shimmer-review-3

Bij deze look heb ik de gouden Desert Shimmer tint gebruikt. Om wat meer diepte te creëren in je look, kun je bijvoorbeeld wat bruintinten uit het MUA Burning Embers Palette gebruiken. Ik heb zelf de Glow x MUA bronzer gebruikt die je een stukje verder in de review zult tegenkomen. Deze bronzer heeft verschillende tinten bruin, waardoor ik zowel een transitiekleur als een donkere tint voor de buitenste ooghoek had. De lichte tint in de binnenste ooghoek komt uit de Glow x MUA Highlight Kit. Die kom je een stukje verder ook tegen. De wimpers zijn de Extra Volume Lashes van Kruidvat.

De Glow x MUA Roll On Eye Shimmer kost € 3,99.

Glow x MUA Light Lustre Liquid Highlight review

Dit item is een liquid highlighter. Het bevat een hoge concentratie aan parels voor een ultieme glow. De intensiteit kun je opbouwen.

glow-x-mua-light-lustre-liquid-highlight-review-1

De Light Lustre Liquid Highlight is verkrijgbaar in drie tinten. Ik laat je de lichtste tint Wonder zien. De middelste tint heet Marvel en heeft een champagne tint. De laatste tint, Spectacle, lijkt op mijn lichte huid een bronstint.

glow-x-mua-light-lustre-liquid-highlight-swatch-review-1

De liquid highlighter kun je gemakkelijk doseren met het pipetje. Dat is ideaal, vooral omdat je dit item op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt het namelijk aanbrengen als een highlighter op bijvoorbeeld je jukbeenderen en cupidoboog. Verder kun je het ook mengen me je primer, dagcrème of foundation voor een stralende glow.

glow-x-mua-light-lustre-liquid-highlight-reviewAangezien deze collectie ook een poeder highlighter kit heeft, heb ik deze liquid highlighter gemengd met mijn foundation om een prachtige glow over mijn hele gezichtshuid te creëren. Hieronder zie je twee foto’s. Op de linkse foto heb ik alleen mijn dagverzorging aangebracht en op de rechterfoto mijn foundation met de liquid highlighter. Deze twee vloeibare producten heb ik gemengd in mijn handpalm en daarna aangebracht met mijn vingers. De foto laat het effect niet duidelijk zien, maar het resultaat is een prachtige, glowy huid zonder discobal effect.

glow-x-mua-light-lustre-liquid-highlight-review-look

De Glow x MUA Light Lustre Liquid Highlight kost € 5,99.

Glow x MUA Bronzed Perfection Golden Dunes review

Een sunkissed look is niet af zonder een mooie bronzer.

glow-x-mua-bronzed-perfection-review

Deze limited edition collectie bevat heel wat shimmer items voor een prachtige glow, maar deze bronzer heeft matte tinten en tinten met een klein glittertje. Zo overheerst alle glow op je huid niet en kun je een natuurlijk resultaat creëren.

glow-x-mua-bronzed-perfection-review-1

Ik heb alle tinten afzonderlijk geswatcht en als laatst gemengd. Ik ben begonnen met de warmste bruintint (links van de donkerste tint) en heb toen met de klok mee de andere tinten geswatcht. Als laatst zie je de harde swatch en geblende swatch met alle tinten in één.

glow-x-mua-bronzed-perfection-swatch-review

Ga je op reis en wil je niet veel meenemen? Dan is deze bronzer perfect! Door de verschillende tinten kun je er ook een mooie ooglook mee maken. Multifunctioneel dus!

Hieronder zie je het resultaat op mijn huid. Ik heb de bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen, bij mijn haargrens en op mijn kaaklijn. Deze bronzer is voor mij een hele goede match. Het is een redelijk warme bruintint, die niet neigt naar oranje. Het pigment is goed en je kunt de tint naar wens opbouwen. Daarbij kun je de bronzer gemakkelijk blenden in de huid voor een natuurlijk resultaat.

glow-x-mua-bronzed-perfection-review-look

De Glow x MUA Bronzed Perfection Golden Dunes kost € 6,49.

Glow x MUA Highlight Kit review

Deze Highlighter Kit bevat drie op elkaar afgestemde highlighters. Je kunt ze los van elkaar gebruiken of gecombineerd. Waar jij zin in hebt!

glow-x-mua-highlight-kit-review

De Highlight Kit is verkrijgbaar in twee tinten. Ik laat je de lichtste kit zien met de naam Golden Kisses. De wat donkerdere kit heet Golden Delights. Die kit heeft een champagnetint en twee wat meer bronstinten (als ik mijn lichte huid in gedachten houd).

glow-x-mua-highlight-kit-swatch-review

Deze Highlighter Kit heb ik aangebracht na de Glow x MUA bronzer.

glow-x-mua-highlight-kit-review-2

Hieronder zie je het resultaat op mijn huid. De bruintint heb ik onder mijn jukbeenderen aangebracht op de bronzer voor een extra glow. Verder heb ik de roze tint aangebracht op mijn jukbeenderen. De lichtste tint heb ik aangebracht in de binnenste ooghoek en op het cupidoboogje.

glow-x-mua-highlight-kit-review-look

Dit pigment is echt next level! Het is een low budget merk met een high end resultaat. Het is vaak een uitdaging om een highlighter goed over te brengen op beeld, maar deze highlighter spat van het scherm! Houd je van een gepigmenteerde glow, die ook nog eens fantastisch blendt, dan moet je naar Kruidvat rennen om deze kit te halen!

De Glow x MUA Highlight Kit kost € 5,99.

Glow x MUA Lipstick review

Bij een zomerse look, hoort een zomers tintje op de lippen. Deze Hot Coral lipstick is daarom een goede match!

glow-x-mua-lipstick-hot-coral-review-2

Net als bij verschillende andere lipsticks van MUA, heeft ook deze lipstick een verborgen potje aan de onderkant. Die kun je gewoon opendraaien en dan verschijnt er nog wat lipstick! Die kun je het makkelijkst aanbrengen met een lip penseel.

glow-x-mua-lipstick-hot-coral-review-1

Hier zie je twee swatches. De linkse swatch is één veeg en bij de rechtse swatch heb ik de tint opgebouwd. Het heeft een prachtige oranje-rood tint.

glow-x-mua-lipstick-hot-coral-swatch-review

Het merk maakt geen beloftes hoe lang de lipstick blijft zitten, maar dat ga ik wel testen. Hieronder zie je twee close-up foto’s van mijn lippen. Bij de eerste foto heb ik de lipstick net aangebracht en de tweede foto is drie uur later gemaakt, waarbij ik wat kleins gegeten heb.

glow-x-mua-lipstick-hot-coral-swatch-2-reviewDe lipstick glijdt over de lippen en heeft een hele romige samenstelling. Vaak is het natuurlijk zo dat hoe romiger de lipstick is, hoe sneller de lipstick van de lippen verdwijnt. Dat zie je ook bij de close-up foto’s. Alleen door de romigheid van de lipstick, is het gemakkelijk en snel bij te werken. Ik vind het een mooie, zomerse tint en kan me niet storen aan de korte houdbaarheid ervan. Daar is de prijs ook naar.

glow-x-mua-lipstick-hot-coral-review-look

De Glow x MUA lipstick kost € 2,49.

Glow x MUA lipgloss review

De collectie heeft niet alleen een prachtige lipstick, maar ook drie tinten lipgloss.

glow-x-mua-lipgloss-review

Ik laat je twee van de drie tinten zien, namelijk links de Aurora Shine lipgloss en rechts de Honeyed lipgloss. Verder heeft MUA nog een lipgloss met een roze tint en heet Plumping.

glow-x-mua-lipgloss-review-1

De sponsapplicator loopt iets schuin toe, waardoor je het gericht aan kunt brengen.

glow-x-mua-lipgloss-swatch-review

De lipgloss heeft een mooie parelmoerglans en is vrij doorzichtig. Op de foto’s hieronder kun je de tinten zien op de lipswatch. De eerste foto is met de Aurora Shine lipgloss en de tweede met de Honeyed lipgloss. Ze lijken in eerste instantie iets op elkaar, maar de Honeyed lipgloss is net wat warmer.

glow-x-mua-lipgloss-swatch-Aurora-shine-reviewglow-x-mua-lipgloss-swatch-honeyed-review

Aangezien de lipgloss doorzichtig is, is het ook leuk om te combineren met de Hot Coral lipstick, zoals hieronder met de tint Honeyed. Zo krijgt het net een ander effect!

glow-x-mua-lipgloss-lipstick-review-lookIk vind het leuke lipglosses! Vooral ook omdat ze multifunctioneel zijn en een gaaf effect kunnen creëren aan bijvoorbeeld een matte lipgloss. Ze plakken niet en hebben een mintsmaak, waardoor je lippen erg fris aanvoelen. Voor welke tint zou jij gaan?

glow-x-mua-lipgloss-review-look

De Glow x MUA lipgloss kost € 4,99.

Glow x MUA Shimmer Spray Glow Up review

De zonnestralen op je huid worden nog mooier met shimmers van de Shimmer Spray Glow Up.

glow-x-mua-shimmer-spray-glow-up-review

Dit product geeft je een prachtig, gouden gloed met mooie, mini shimmers. Op de swatchfoto hieronder zie je wel wat shimmers, maar zodra de zonnestralen je huid raken, is de glow compleet.

glow-x-mua-shimmer-spray-glow-up-review-1

De spray geeft een hele fijne nevel en het ruikt naar kokos. Die geur maakt de zomerse glow compleet. Dit item is niet alleen geschikt voor je gezichtshuid, maar voor je hele lichaam. Let wel op dat als je het product op je lichaam wilt gebruiken, je de kleding afschermt of later aantrekt. Door de fijne nevel, krijgt de kleding namelijk ook snel een glow.

De Glow x MUA Shimmer Spray Glow Up kost € 6,49.

glow-x-mua-collectie-review-1

De Limited Edition Glow x MUA collectie is exclusief verkrijgbaar bij diverse winkels van Kruidvat. Let op: online is de collectie al helemaal uitverkocht!

Ik vind het een onwijs leuke limited edition. Alle items zijn leuk op zichzelf te gebruiken, maar matchen ook perfect als je er een volledige look mee wilt maken. Met de Glow x MUA collectie straal je niet alleen in de zomer, maar shine jij ook het najaar in!

Naar welk item ben jij het meest benieuwd?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Tessa 27 augustus 2019 - 20:00

leuke zomerse collectie

Reply

Plaats een reactie