Get It Girl AMS review

door Daphne - verdraaid mooi
get it girl ams review

Na de lancering van de Kruidvat beauty heroes make-up lijn, komt de drogisterij met nóg een nieuw make-up merk: Get It Girl AMS. De collectie bestaat uit vier limited edition lijnen met in totaal 33 beauty essentials. Ik laat je de eerste lijn zien en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Get It Girl AMS review met de liquid eyeliner, hydrating lipgloss, long lastig mascara en het Insta Ready Kit face palette.

Get It Girl AMS  wil je inspireren om het beste van jezelf te laten zien. Het merk zou kwalitatieve en betaalbare producten hebben met een sprankje fun om jou te laten shinen.

Get It Girl AMS Eye Eye Captain liquid eyeliner review

get it girl ams eye eye captain liquid eyeliner review

Deze liquid eyeliner heeft een ultraprecies kwastje dat je helpt om makkelijk strakke lijnen aan te brengen. De speciale ingrediënten zorgen ervoor dat de intens diepe kleur van de eyeliner precies, gelijkmatig en goed dekkend aangebracht kan worden.

get it girl ams eye eye captain liquid eyeliner review-1

De eyeliner zit verpakt in een kartonnen verpakking met dezelfde looks als de huls zelf. Heel girly! De eyeliner heeft vrij lange, dunne haartjes, waardoor je vrij snel een lijn én een wing kunt zetten.

De liquid eyeliner is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk orange, blue en black. Hieronder zie de swatches van alle drie de kleuren. Alle drie de tinten zijn goed gepigmenteerd. Orange is geen fel oranje tint, maar meer een diepe en vrij donkere tint. Blue is een diepblauwe kleur en black is een zwarte tint.

get it girl ams eye eye captain liquid eyeliner swatch review

Hieronder zie je de look die ik gemaakt heb met de kleur black.

get it girl ams eye eye captain liquid eyeliner review-swatch black

Het was even wennen om weer met een echt liquid product te werken, nadat ik tegenwoordig bijna alleen nog maar eyeliner stiftjes gebruik. Het product werkt goed, geeft een diep, zwart pigment af en is daarom goed dekkend. Het werkt fijn en is vloeibaar, maar niet te vloeibaar dat je bang moet zijn dat je gaat druppen. De eyeliner droogt mat op en ik vind het een fijn product!

De Get It Girl AMS Eye Eye Captain liquid eyeliner kost € 4,99 – 4 gram. Het is vegan en hypoallergeen.

Get It Girl AMS Get Lippy! hydrating lip gloss review

get it girl ams get lippy hydrating lip gloss review

Deze lipgloss zorgt er volgens het merk niet alleen voor dat je lippen een mooi kleurtje krijgen, maar ook dat ze worden gehydrateerd. Met het zachte sponsje kun je de lipgloss aanbrengen en zijn je lippen in no time klaar om in actie te komen.

get it girl ams get lippy hydrating lip gloss review-1

De gloss zit in een tube met een zwarte draaidop. Ook deze look is weer erg girly en past goed bij het product. Het sponsje is volgens mij een omhulsel over iets plastics heen. De haren voelen namelijk wel zacht, maar het deukt niet in en buigt dus ook niet mee.

De hydrating lip gloss is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk nude, red en pink. De swatches van alle tinten vind je hieronder. Ze lijken goed gepigmenteerd, maar wel nog doorzichtig te zijn. Net als de meeste normale lipglossen.

get it girl ams get lippy hydrating lip gloss swatch review

Om je een goed beeld te geven hoe de tinten er daadwerkelijk op de lippen uit zien, vind je hieronder drie swatches op mijn lippen in dezelfde volgorde als de swatches op mijn arm.

get it girl ams get lippy hydrating lip gloss swatch nude reviewget it girl ams get lippy hydrating lip gloss swatch red reviewget it girl ams get lippy hydrating lip gloss swatch pink review

Het zijn prima glossjes die mijn lippen laten glanzen en een subtiel kleurtje afgeven. De gloss plakt niet en is daarom fijn om te dragen. Tinten twee en drie lijken qua kleur op mijn arm meer uit elkaar te liggen dan op mijn lippen, maar de rode tint valt net nog wat meer op. Die tint draag ik trouwens ook op de foto van de Insta Ready Kit face palette. Dan heb je nog een beter beeld hoe de kleur eruit ziet ten opzichte van mijn hele gezicht.

De Get It Girl AMS Get Lippy! hydrating lip gloss kost € 5,99 – 9 gram. Het is vegan.

Get It Girl AMS Wicked Wings Long Lasting mascara review

get it girl ams wicked wings mascara review

Deze mascara geeft je ogen volgens het merk een prachtige uitstraling en zorgt voor wimpers met extra volume en lengte. Daarnaast is de mascara gemakkelijk te verwijderen met warm water.

get it girl ams wicked wings mascara review-1

De mascara is in één kleur verkrijgbaar, namelijk deep black. Het zit, anders dan we gewend zijn, in een tube.

get it girl ams wicked wings mascara review swatchget it girl ams wicked wings mascara review swatch-1

Ik ben eerlijk gezegd niet omver geslagen door deze mascara. Hij omhult mijn wimpers met mascara, maar alleen op een subtiele manier. Op de foto’s hierboven heb ik namelijk al drie laagjes op en dat vind ik er niet aan af zien. Zeker niet voor een mascara die extra volume en lengte belooft. De mascara gaat er dan wel weer makkelijk af. Of water voldoende is, heb ik niet kunnen testen, omdat ik naast mascara ook andere make-up op had en daarom gewoon remover heb gebruikt.

De Get It Girl AMS Wicked Wings Long Lasting mascara kost € 5,99 – 8 gram. Het is vegan en hypoallergeen.

Get It Girl AMS Insta Ready Kit face palette review

get it girl ams insta ready kit face palette review-1

Dit palette is volgens het merk de ideale set om insta-ready voor de dag te komen. Het bevat een matte en full-shine oogschaduw, een zijdezachte blush en een highlighter. Daarnaast vind je binnenin ook een fijne make-up spiegel.

get it girl ams insta ready kit face palette review

Hieronder vind je de swatch van alle tinten, geswatcht van links naar rechts en van boven naar onderen. De matte tinten zijn poederig, maar goed gepigmenteerd. De eerste glanzende tint is zacht en mooi glanzend, maar de tweede glanzende tint voelt heel krijtachtig aan en glittert ook.

get it girl ams insta ready kit face palette swatch review

Volgens Get It Girl AMS zijn de twee bovenste tinten bedoeld als oogschaduw, de tint linksonder als blush en rechtsonder als highlighter.

Eerlijk gezegd had ik, zonder in eerste instantie te weten waar alle tinten eigenlijk voor bedoeld zijn, dit palette compleet anders geïnterpreteerd. De matte oogschaduw zag ik aan als blush, de blush zag ik juist aan als als een contourpoeder of bronzer. Verder vind ik de twee glanzende tinten beiden passend als highlighter. Met andere woorden: gebruik de tinten hoe jij ze wilt gebruiken, zonder naar de naam te kijken. Dat doe ik zelf ook niet!

get it girl ams insta ready kit face palette swatch review-1

Hoe het merk erop komt om de donkere, bruine tint als blush aan te zien snap ik echt niet, want hij is super donker voor mijn huid. Zelfs als bronzer/contour poeder vond ik hem nog vrij heftig. Gelukkig kun je hem wel goed blenden, waardoor de tint wat lichter wordt. Dat blenden is bij die tint trouwens ook echt nodig, want hij bracht in eerste instantie vrij vlekkerig aan. De perzik blush vind ik dan weer wel erg geslaagd en valt goed aan te brengen. Als highlighter bracht ik de tint rechtsonder aan, maar die kleur ligt echt op de huid, voelt heel krijtachtig aan en vind ik geen mooie finish hebben. De ‘glanzende oogschaduw’ vind ik dan wel juist weer heel mooi als highlighter en blend ook veel mooier in de huid. Met andere woorden: ik heb gemengde gevoelens over dit palette, maar met een beetje geduld kun je er nog een leuke look van maken.

Het Get It Girl AMS Insta Ready Kit face palette kost € 9,99 – 12,8 gram.

Get It Girl AMS is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en te bestellen via kruidvat.nl en kruidvat.be. Deze eerste collectie is vanaf 23 maart tot en met 3 mei verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

get it girl ams review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 31 maart 2020 - 08:22

Ik ben vooral altijd benieuwd naar reviews van mascara. Ik moet zeggen dat ik het resultaat wel mooi vind, maar drie laagjes is inderdaad nogal wat;-) Dan ben je wel even bezig. De verpakking is trouwens wel cute;-)

Reply
Deb 31 maart 2020 - 19:02

Jij weet denk ik met elk palette wel een prachtige look te creëren. Ik vind het in ieder geval heel knap wat je doet. Ik vind dit een leuke en speelse collectie en ook super leuk vormgegeven. Vind ‘em voor mezelf net iets te girly denk ik 😊.

Reply
Mariska 1 april 2020 - 21:13

De mascara vind ik dan ook wel een beetje tegenvallen ja, zonde. Vind het er op zich wel leuk uit zien!

Reply

Plaats een reactie