Gallerix posters | review & inspiratie

door Daphne - verdraaid mooi
Gallerix poster review tips inspiratie

Ik wissel niet snel van interieur of accessoires, maar sinds we in huis op verschillende plekken (en dan vooral op mijn beautykamer) lijsten hebben hangen en staan, vind ik het enorm leuk om de inhoud ervan af en toe te vervangen. Geen nieuwe gaten in de muur of kale plekken, maar gewoon de inhoud vervangen voor een nieuwe poster. Lekker makkelijk en snel! In dit artikel laat ik je mijn nieuwe aanwinsten zien in samenwerking met Gallerix! Ook geef ik je wat tips, heb ik een kortingscode voor je en geef ik mijn mening. Scroll snel verder om de review van de Gallerix posters te lezen.

Stijl en design | buiten de kaders denken

Natuurlijk is het belangrijk om eerst te bepalen welke uitstraling je wilt, wat het formaat van je posters moeten zijn en of je gaat voor een design met passe-partout of zonder ‘wit kader’ rond je design. Vooral bij dat laatste kun je spelen met het formaat en dat heb ik ook gedaan.

Gallerix posters design inspiratie beauty fashion

Bij Gallerix zijn de meeste designs verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 21×30, 30×40, 50×70 en 70×100 cm. Ik heb diverse posters die niet aan deze afmetingen voldoen. Laat je daar niet door tegenhouden, want de schaar is niet voor niets uitgevonden. Die heb ik dan zeker ook gebruikt. Daarom is zo’n passe-partout ook zo makkelijk, omdat je zo al een deel van je design niet hoeft te missen. De Pink Lips heb ik bijvoorbeeld besteld voor een lijstje van 15×20 cm, terwijl het design 21×30 cm is. Aangezien ik wist dat ik veel weg moest knippen, heb ik gekozen voor een passe-partout, zodat ik veel meer van het design over zou houden en het heeft een onwijs leuk resultaat opgeleverd.

Deze designs koos ik

Gallerix poster fotowall photowall inspiratie

In mijn beautykamer kon ik natuurlijk helemaal los gaan zonder rekening te moeten houden met de mening van mijn vriend. Dat is terug te zien in de meest vrouwelijke designs én pakkende teksten; ik houd ervan! 

Gallerix posters parijs love design

Op een van de kasten staat een design van Parijs met een LOVE poster. Passender kan niet toch?! Al had ik dat eerste design eerst ergens anders in gedachten, namelijk op de fotowand boven mijn bureau… Tja dat wordt nog een andere poster uitzoeken vrees ik… Wat een straf. 😬 Daar vind je ook nog diverse andere posters die ik shopte bij Gallerix en enorm vrouwelijk zijn. 

Op een andere kamer vind je nog twee posters, die qua design weer compleet anders zijn. Wat artistieker en minder vrouwelijk. Gewoon heel mooi! En de tekst ‘I love you more’ kan natuurlijk in iedere kamer door het hele huis.

Gallerix posters design inspiratie nordli kast

Als je trouwens een poster ziet waar je zelf ook benieuwd naar bent, ga dan naar mijn wishlist. Daar vind je ze allemaal!

Review Gallerix posters

Wat is het toch leuk om vanuit huis items te shoppen voor je huis. Ik ben heel blij met mijn selectie en met de service van Gallerix.

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het aan het opslaan van de links van mijn favoriete producten. Op den duur zie ik door de bomen het bos niet meer. Al werkt dat op de site van Gallerix wel erg makkelijk, omdat je kunt werken met een favorietenlijst, oftewel een wishlist. Klik gemakkelijk het hartje aan bij de betreffende poster en hij belandt in je wishlist. Zo heb ik ook mijn items gefilterd. 

Galllerix verzending hoe verpakt

Het bestellen spreekt voor zich en na een paar werkdagen ontving ik de posters. Die werden geleverd in drie stevige kokers, waarbij de posters ook nog gewikkeld zaten in papier. Daar kon echt niks mee gebeuren! Dat was maar goed ook, want de doos die er rond zat, was wel gehavend door de post.

De kwaliteit van de posters is goed, het papier is zeer stevig en het design duidelijk. Zelfs van de grootste poster die ik besteld had met het formaat van 50×70 cm. Die vind je trouwens niet terug op de foto’s, maar wel in mijn wishlist, omdat de lijst van een andere partij helaas nog niet geleverd was.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook wat items bestellen? Gebruik dan de kortingscode DAPHNE30 en krijg 30% korting op alle posters. De code is geldig tot en met 13 december 2021.

Houd jij van posters in je interieur?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Natascha - Beautyopinie 3 december 2021 - 19:34

Jaaa ik ben hier gek op! Toevallig ben ik net op zoek naar nieuwe. Maar even wachten nog tot de keuken besteld is en de woonkamer opnieuw geverfd 😉 Denk ik haha. Kijken of ik zo lang kan wachten.

Reply
Natiza 3 december 2021 - 21:35

Wat mooie posters zeg!

Reply
Coworking Mechelen 15 december 2021 - 19:23

hoe stijlvol😍

Reply

Plaats een reactie