Flawless glowy look met NARS

door Daphne - verdraaid mooi
NARS flawless glowy look make-up

NARS ontdekte ik toen ik op zoek was naar een concealer die diepdonkere kringen écht wist te verbloemen. Met pijn in het hart rekende ik de high-end concealer af, waarna ik ontdekte dat het een van de beste aankopen op dat gebied bleek te zijn. Inmiddels heb ik al meerdere favorieten van het merk ontdekt én shopte ik wat nieuwe items voor een flawless glowy make-up look voor komende zomer. Scroll snel verder om te zien welke NARS make-up ik gebruikt heb!

Flawless basis | color corrector, concealer & foundation

Geen look is flawless zonder een goeie basis; skincare daargelaten. 😉 De concealer was mijn eerste kennismaking met NARS en nadat ik ontdekte dat het zo’n topper is, kon ik niet anders dan ook een foundation shoppen. Het merk heeft verschillende varianten en ik laat je de Sheer Glow foundation zien. Die geeft de huid een egale teint en een natuurlijke glow met een fijne, lichte textuur die je qua dekking naar wens op kunt bouwen. Hij is verkrijgbaar in 26 tinten en ik laat je hier tint Goby zien: een lichte tint met een neutrale ondertoon.

NARS radiant creamy concealer volledige dekking donkere kringen

De NARS Radiant Creamy concealer gebruik ik de laatste tijd in combinatie met de Radiant Creamy Color Corrector die donkere kringen, vlekjes en hyperpigmentatie corrigeert. Zo krijg ik net nog dat beetje extra dekking op de dagen dat mijn donkere kringen de hele dag verborgen moeten blijven. Zonder die corrector heb je ook een lange houdbaarheid, maar dan heb je toch eerder dat ‘grauwe’ erdoorheen. Let wel op dat je er niet té enthousiast mee bent, want anders krijg je een oranje gloed… 😅

Definitie in het gezicht | cream bronzer & -blush

NARS laguna bronzing cream creme bronzer flawless make-up

Waar ik vroeger niet weg te slaan was bij de poederproducten, ben ik het laatste half jaar creamy producten steeds beter gaan waarderen. De intens populaire Laguna bronzer is gewoon in een creamy versie verkrijgbaar; net als de Orgasm blush trouwens. Lekker makkelijk als je online wilt shoppen en twijfelt over de kleuren.

NARS the multiple stick creamy blush highlighter

Ik laat je hier de LAGUNA Bronzing Cream zien in de tint Laguna 01, die met het grootste gemak versmelt met je foundation. Echt wauw! Ik heb de laatste maanden heel wat creamy producten geprobeerd, maar geen een komt in de buurt van deze formule. Zeker als je ’s zomers even snel een no-make-up make-up look wilt, dan is dit echt een ultieme aanrader. De The Multiple stick is qua textuur net wat anders en moet je goed blenden voor een natuurlijk, egaal effect.

Sprankelende ogen | Orgasm palette

NARS Orgasm Rising eyeshadow palette look goed pigment sprankelend

Dit oogschaduw palette stond in eerste instantie nog niet op mijn wishlist tot ik online de swatches zag en via blogvriendinnen hoorde dat de kwaliteit écht top zou zijn. Tja… Dan kun je niet anders dan het zelf maar ervaren. 😉 En wauw wat ben ik blij dat ik ‘geïnfluenced’ ben. Zelfs de hoogglans tinten hoef je niet met een vochtig penseel of je vingers aan te brengen voor een oogverblindend resultaat. En blenden? Zo gepiept! Let wel op dat je je penseel aftikt, zodat je geen fall-out hebt.

NARS flawless glowy make-up look shimmer ooglook

Kortom: NARS heeft mijn hart nog verder gestolen. Wat is jouw ervaring met het merk?

NARS glowy look make-up eyes face

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Natascha van Zijtikt.nl 21 mei 2023 - 19:58

i lovveeeee dit merk! Ik heb de lippenbalsems onlangs ontdekt en die zijn ook een aanrader. De LAGUNA Bronzing Cream zit trouwens al in mijn winkelmandje hoor haha die wil ik nu ook proberen!

Reply

Plaats een reactie