Eyeko skinny brush mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
eyeko skinny brush mascara review-1

Ik had je het resultaat van de Eyeko mascara al laten zien in een first impression IGTV, maar vandaag geef ik je meer informatie, de voor- en na foto’s en natuurlijk mijn uiteindelijke mening. Je leest daarom hier de Eyeko skinny brush mascara review.

eyeko skinny brush mascara review

Eyeko is ontstaan vanuit een vrouw die haar ideale mascara niet kon vinden en daarom besloot deze zelf te ontwikkelen. Het voornaamste van het merk is dat het écht doet wat het belooft, waardoor je altijd prachtig, gedefinieerde wimpers hebt. Niet alleen het merk, maar ook de verpakking is bijzonder. Het zit namelijk niet in een huls, maar in een tube. En dat is niet zonder reden. De knijpverpakking zorgt ervoor dat je mascara niet opdroogt, je een 360 graden dekking hebt en dat je geen product verspilt. Je kunt de tube namelijk indrukken en oprollen, zodat niets verloren gaat.

eyeko skinny brush mascara review-3

Welke mascara van het merk je ook gebruikt, Eyeko heeft verschillende beloftes waar elke mascara aan voldoet. De kleur loopt niet uit, laat geen vegen achter, vervaagt niet en korrelt niet. Daarnaast kun je de mascara verwijderen met lauwwarm water door zachtjes door de wimpers te gaan. Beloftes die specifiek voor deze skinny brush mascara zijn dat de mascara je wimpers separeert en volume geeft. Daarnaast zorgt de dunne borstel met gelijkmatig verdeelde borstelharen ervoor dat je zelfs de kortste wimpers vangt om je ooglook te intensiveren en versterken. Het resultaat is lange en gezond ogende wimpers.

eyeko skinny brush mascara review-2

De mascara is verrijkt met pro-vitamine B5 en botanische oliën om je wimpers te verzorgen en voeden. Daarnaast helpt het de groei van je wimpers te bevorderen door breuk te voorkomen. De formule is vrij van parabenen en fibers.

eyeko skinny brush mascara review-4

In de kartonnen verpakking vind je een tool voor het aanbrengen van je mascara. Het deed me enorm denken aan een plectrum voor je gitaar, maar dat leek me een gekke combinatie. Daarom heb ik even gegoogled en het blijkt een Eyeko shield te zijn, die ervoor zorgt dat je je wimpers kunt maximaliseren zonder op je huid te vlekken.

Look & review Eyeko skinny brush mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

eyeko skinny brush mascara review look-1 eyeko skinny brush mascara review look-2 eyeko skinny brush mascara review look eyeko skinny brush mascara review look-3

Het borsteltje is, zoals de naam al zegt, heel skinny en daarom ideaal voor zowel je bovenste wimpers als je kleine onderste wimperharen. Zo vlek je niet op de huid en krijg je een prachtig resultaat. Ondanks dat je het makkelijk kunt verwijderen met warm water, blijft de mascara de hele dag goed zitten zonder te stempelen of af te brokkelen. Ik bracht twee laagjes aan op de foto’s en ik vind dat de mascara vooral lengte geeft, waarbij ik de wimpers gemakkelijk kan separeren.

eyeko skinny brush mascara review look-4

De Eyeko skinny brush mascara is verkrijgbaar op lookfantastic.nl voor € 19,45. De adviesprijs is € 24,45, dus je bespaart € 5,00!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Natascha - Beautyopinie 4 juli 2020 - 07:46

Wauw, wat een mooi resultaat. Ben er echt van onder de indruk.

Reply

Plaats een reactie