Etos Wild Romance eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-4

Etos heeft maar liefst vier nieuwe compacte oogschaduw paletten uitgebracht die perfect in je toilettas passen. Zijn dit de nieuwe budget aanraders onder de oogschaduwen? Ik test ze de komende week alle vier voor je! Ik bijt het spits af met het Etos eyeshadow palette Wild Romance.

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-1

De zomer is officieel begonnen en de temperaturen stijgen gelukkig weer. Tijd voor een zomers kleurtje op mijn ogen! De paarstinten in dit palette lijken hier goed bij te passen.

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review

Als je bekend bent met de X9 paletten van MAC, zal het uiterlijk van dit palette je zeker bekend voor komen. Ze lijken sprekend op elkaar en zijn ook nog eens even groot. Het enige verschil is dat dit palette van Etos werkt met een kliksluiting. Door het formaat, vind ik het een handig palette om mee te nemen op reis. Je hebt veel kleuren bij de hand en toch neemt het niet veel ruimte in beslag.

Bestanddelen

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-2

Swatches

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-3

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-swatches

De glanzende kleuren geven direct goed kleur af. Ze zijn bij het swatchen wel poederig, dus tijdens het maken van de look, zal ik mijn penseel goed aftikken. De matte tinten zijn minder poederig, maar zijn ook prima van pigmentatie.

Looks

look 1:

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-look

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-look-1

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-look-2

Bij look 1 draag ik het volgende:
1: transitiekleur in arcadeboog
5: bewegend ooglid
6: onder de wenkbrauwen
8: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
8: onder de ogen buiten naar binnen
9: onder ogen binnen naar buiten

Look 2:

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-look-2.2

Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-look-2.1 Etos-eyeshadow-palette-Wild-Romance-review-look-2.2

Bij look 2 draag ik het volgende:
1: transitiekleur in arcadeboog
7: bewegend ooglid
6: onder de wenkbrauwen
4: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
4: onder de ogen buiten naar binnen

Etos Wild Romance eyeshadow palette review

Het aanbrengen van de oogschaduws, zoals de donkerpaarse kleur bij look 1, gaat gemakkelijk en blend goed. Bij het blenden ervan vervaag je de kleuren wel wat en is de harde kleur paars eraf. Houd je van een zachtere look, dan kun je het zo laten. Ik vind dat de kleur wel goed te zien mag zijn op mijn ogen. Daarom heb ik na het blenden de paarse kleur nog voorzichtig aangebracht op plekken waar ik toch meer pigmentatie wilde.

Ik vind het een gemakkelijk palette om mee te nemen, omdat je zowel kunt kiezen voor een uitgesproken paarse look(look 1), als een naturel look (look 2). De kleuren werken prettig, alleen wil je een fellere look, dan moet je iets meer geduld hebben met het opbouwen ervan. De oogschaduw blijft met een oogprimer, goed zitten.

Het Etos eyeshadow palette Wild Romance is te koop bij Etos voor € 5,99. Benieuwd naar de andere kleuren? Het Etos Warm Sunset eyeshadow palette, het Etos Sensual Nude eyeshadow palette en het Etos Smokey Rebel eyeshadow palette testte ik eerder al.

Zou jij dit palette meenemen op vakantie?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

11 reacties

Nicole Orriëns 26 juni 2018 - 08:07

Ik vind de kleuren wat meer voor de herfst dan voor de zomer moet ik bekennen. Maar het ziet er bij jou wel heel mooi uit.

Reply
Irma 26 juni 2018 - 09:55

Wat een mooi pallette, en een super leuk prijsje! Fijn dat het niet zo groot is, makkelijk om mee te nemen 😀

Reply
Lodi 26 juni 2018 - 11:06

Wauw echt heel mooi, dit pallet, echt iets voor mij en een mooie prijs ook nog eens!

Reply
Melissa 26 juni 2018 - 11:52

Mooi zomerse palette. Kleuren ook erg mooi

Reply
judith 26 juni 2018 - 13:55

wat een lekkere zomerse kleuren, vind het heel mooi

Reply
Elisabeth 26 juni 2018 - 15:55

Mooie kleuren! Ik gebruik alleen nooit oogschaduw.

Reply
Tessa 26 juni 2018 - 16:48

wow die ziet er mooi uit. Ben benieuwd naar de andere!

Reply
Maaike 26 juni 2018 - 21:34

Ziet er mooi uit, zeg. Mooie kleuren. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit oogschaduw.

Reply
Chicamoms 27 juni 2018 - 09:02

Hele mooie zachte romantische kleuren. I love pink!

Reply
Dhini 27 juni 2018 - 14:34

Prachtig palette. Mooie kleuren ook. Je ooglooks is heel mooi

Reply
Rory 28 juni 2018 - 08:56

Heel eerlijk? Ik gebruik nagenoeg geen oogschaduw. Maar ik vind het wel altijd prachtig om de mooie looks te zien die men ermee kan maken. Ik denk dat ik de eerste look het mooist vind (al vind ik de combinatie met de fellere lipstick van look 2 ook heel gaaf).

Reply

Plaats een reactie