Etos Warm Sunset eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review

Etos heeft maar liefst vier nieuwe compacte oogschaduw paletten uitgebracht die perfect in je toilettas passen. Zijn dit de nieuwe budget aanraders onder de oogschaduwen? Ik test ze de komende week alle vier voor je! Ik sluit af met het testen van het Etos eyeshadow palette Warm Sunset.

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-2

Dit palette doet zijn naam eer aan. In dit palette zitten de kleuren van een warme zonsondergang. In eerste opzicht mis ik al wel een lichte kleur, maar we gaan zien hoe zich dat vertaalt in de look.

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-1

Als je bekend bent met de X9 paletten van MAC, zal het uiterlijk van dit palette je zeker bekend voor komen. Ze lijken sprekend op elkaar en zijn ook nog eens even groot. Het enige verschil is dat dit palette van Etos werkt met een kliksluiting. Door het formaat, vind ik het een handig palette om mee te nemen op reis. Je hebt veel kleuren bij de hand en toch neemt het niet veel ruimte in beslag.

Bestanddelen

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-3

Swatches

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-4

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-swatches

De swatches bevestigen nog eens de goed gekozen naam van het palette. Het zijn hele warme kleuren. In eerste opzicht dacht ik dat kleur 9 buiten dit rijtje zou vallen, maar met swatchen bleek het een warme paar, grijze kleur te zijn. Verder is de pigmentatie van alle negen kleuren erg goed! Alle kleuren, behalve 7 en 8, hebben geen fall-out en laten zich erg makkelijk swatchen. Ik ben tot nu toe enthousiast!

Look

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-look1

Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-look1.1 Etos-eyeshadow-palette-warm-sunset-review-look1.2

Bij deze look draag ik het volgende:
3: bewegend ooglid
7: midden van bewegend ooglid geblend
eigen highlight: onder de wenkbrauwen
5: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
5: onder de ogen

Etos Warm Sunset eyeshadow palette review

Wauw de kleuren zijn mooi, intens en blenden perfect! Bij het blenden vervaagt de kleur niet en blijft de kracht van de kleur behouden. De kleuren lopen goed in elkaar over zonder dat je er een knoeiboel van maakt. Het enige minpuntje aan dit palette is dat er een lichte kleur mist voor de highlight onder de wenkbrauwen. De kleuren uit dit palette zijn te donker om het hiervoor te gebruiken. Daarom heb ik gekozen om een eigen highlight te gebruiken om de look af te maken. Buitenom dat vind ik dit palette de beste van de vier. Ik ben fan van de kleuren en de werking ervan. Ik heb nu gekozen voor een neutrale look, maar door de paarse en rode accenten, kun je er ook een hele andere look mee maken.

Het Etos eyeshadow palette Smokey Rebel is te koop bij Etos voor € 5,99. Benieuwd naar de andere kleuren? Het Etos Wild Romance eyeshadow palette, het Etos Sensual Nude eyeshadow palette en het Etos Smokey Rebel eyeshadow palette testte ik eerder al.

Wat vind jij van deze uitgesproken kleuren?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Nicole Orriëns 28 juni 2018 - 11:19

Je ogen zien er echt prachtig uit. Ik ben elke keer weer onder de indruk hoe goed jij dat spul kunt opbrengen!

Reply
Eva 28 juni 2018 - 11:42

Wauw! wat een mooie kleuren, staan je ook erg goed. Nummer 2 & 4 zijn mijn favoriet in dit setje

Liefs, Eva

Reply
Dhini 28 juni 2018 - 14:40

Weer een prachtig palette, Ik mis alleen de spiegel in zo`n palette. Mooi ooglooks heb je weer gemaakt

Reply
Melissa 28 juni 2018 - 22:46

Ze hebben mooie pallette uitgebracht wert

Reply
Chaya 28 juni 2018 - 22:55

Wat een fleurige kleurtjes. De paletten zien er erg mooi uit.

Reply

Plaats een reactie