Etos Sensual Nude eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-4

Etos heeft maar liefst vier nieuwe compacte oogschaduw paletten uitgebracht die perfect in je toilettas passen. Zijn dit de nieuwe budget aanraders onder de oogschaduwen? Ik test ze de komende week alle vier voor je! Deze keer test ik het Etos eyeshadow palette Sensual Nude.

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-1

Dit palette heeft vooral nude tinten met groene accenten. De kleuren doen me aan de herfst denken.

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review

Als je bekend bent met de X9 paletten van MAC, zal het uiterlijk van dit palette je zeker bekend voor komen. Ze lijken sprekend op elkaar en zijn ook nog eens even groot. Het enige verschil is dat dit palette van Etos werkt met een kliksluiting. Door het formaat, vind ik het een handig palette om mee te nemen op reis. Je hebt veel kleuren bij de hand en toch neemt het niet veel ruimte in beslag.

Bestanddelen

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-2

Swatches

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-3

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-swatches

De kleuren hebben geen naam, daarom werk ik weer met cijfers. De glanzende tinten hebben een goede pigmentatie met weinig fall-out. De matte tinten hebben eveneens een goede pigmentatie, maar zijn wel erg poederig. Oppassen dus met aanbrengen!

Look

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-look1.2

Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-look1.1 Etos-eyeshadow-palette-sensual-nude-review-look1

Bij deze look draag ik het volgende:
4: transitiekleur in arcadeboog
1: bewegend ooglid
2: onder de wenkbrauwen
8: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
7: buitenste ooghoek
7: onder de ogen

Etos Sensual Nude eyeshadow palette review

Bij het swatchen zei ik dat de glanzende tinten goed gepigmenteerd waren. Dit viel wel tegen bij het aanbrengen van de tinten op mijn ogen. Hier sprongen de matte tinten er juist flink bovenuit. De matte tinten blenden goed, zonder flets te worden. De glanzende tinten hebben deze neiging wel.

Ik zou dit palette vooral in de herfst gebruiken door de diverse herfstkleuren en zal dan vooral een matte look creëren, omdat dit palette hier zich het best voor leent op mijn ogen.

Het Etos eyeshadow palette Sensual Nude is te koop bij Etos voor € 5,99. Benieuwd naar de andere kleuren? Het Etos Wild Romance eyeshadow palette, het Etos Warm Sunset eyeshadow palette en het Etos Smokey Rebel eyeshadow palette testte ik eerder al.

Wat vind jij van deze uitgesproken kleuren?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

Lodi 27 juni 2018 - 08:18

Een prachtig pakket en een hele mooie prijs, dit zijn echt kleuren die ik graag draag. Ook nu hoor, net wat ik draag.

Reply
Manon 27 juni 2018 - 09:40

Nude is de mooiste kleur vind ik altijd! Deze kost dan gelukkig ook niet teveel, ook heel fijn!

Reply
Chaya 27 juni 2018 - 13:27

Je hebt jezelf weer heel mooi opgemaakt. Mooi pallet en mooie kleuren.

Reply
Felice Veenman 27 juni 2018 - 19:06

o wat kan jij jezelf mooi opmaken! Mijn complimenten!

Reply
Kelly 27 juni 2018 - 20:38

Heel mooi pallet! Ik hou ook van nude.

Reply
Eva 27 juni 2018 - 21:52

Wat een prachtige kleuren! Indd een beetje herfstig, maar daar hou ik wel van!

Reply
Anne - Travelgoodies.nl 29 juni 2018 - 11:41

Leuk zoveel kleurtjes in één doosje. Ook handig voor mee op vakantie! X

Reply

Plaats een reactie