Etos Bisju sieraden met edelstenen

door Daphne - verdraaid mooi
Etos spaaractie Bisju sieraden

Etos heeft een nieuwe spaaractie, waarmee je spaart voor hoge kortingen op trendy sieraden van Bisju. Ik ontving een prachtige set oorbellen en armbanden, die ik in dit artikel aan je ga laten zien. Natuurlijk leg ik ook alles uit over de spaaractie. Scroll dus snel verder als je benieuwd bent naar de Bisju sieraden.

Edelstenen: uit deze varianten kun je kiezen

Er zijn vier soorten edelstenen, waarbij je bij iedere variant kunt kiezen uit een set van twee armbanden en een set oorbellen. Op de foto’s in dit artikel zie je de prachtige Rozenkwarts sets. 

Etos spaaractie Bisju sieraden edelstenen gemstones

Malachiet | staat voor balans

Dit is een krachtige edelsteen, die emotionele balans en stabiliteit kan brengen. Ook kan het dragen van Malachiet je weerbaarder maken en angst verminderen.

Turquoise | staat voor geluk

Dit is een zuiveringssteen. Het kan negatieve energie verdrijven en kan worden gedragen om je te beschermen. Ook kan de Turquoise edelsteen je kracht, wijsheid en geluk brengen.

Onyx | staat voor kracht

Deze steen staat voor kracht. Het kan je innerlijke kracht, standvastigheid en uithoudingsvermogen bevorderen. Onyx kan ook negatieve energie omzetten in positieve energie.

Rozenkwarts | staat voor liefde 

Deze steen staat voor onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en geborgenheid. Het kan vertrouwen herstellen en harmonie in relaties geven.

Etos Bisju sieraden rozenkwarts armbanden

Etos spaaractie Bisju

Met de Etos spaaractie kun je makkelijk en snel sparen voor een prachtige set. Bij iedere € 5 krijg je online en in de winkels een spaarzegel. Bij 5 zegels heb je al een volle spaarkaart die je met een kleine bijbetaling kunt inleveren in de winkels voor een set armbanden (€ 4,99) of oorbellen (3,99). Je ontvangt spaarzegels t/m 8 mei en je kunt je volle kaart inleveren t/m 22 mei. Let wel op, want OP=OP!

Etos Bisju sieraden rozenkwarts oorbellen

Ik vind ze niet alleen leuk voor mezelf, maar ook om cadeau te geven aan iemand die het effect van edelstenen kan waarderen. Of het gewoon leuke sieraden vindt. Dat kan natuurlijk ook. 😉 De sieraden voelen in ieder geval kwalitatief goed en stevig aan en ze zien er natuurlijk prachtig uit. Dus ik ga nog lekker sparen. 😊

Etos Bisju sieraden review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Natascha - Beautyopinie 5 april 2022 - 10:04

Leuke oorbellen! Ik koop regelmatig bij Etos dus had ze al gespot haha. Daar ga ik ook voor sparen.

Reply
bychristiana 5 april 2022 - 15:08

Ik heb eigenlijk niet echt iets met edelstenen, maar het zijn wel gewoon heel mooie sieraadjes;-)

Reply
Jolanda 8 april 2022 - 08:07

Wat een leuke sieraden om voor te sparen!

Reply

Plaats een reactie