Estée Lauder Blockbuster 2022 | de ultieme beautygift

door Daphne - verdraaid mooi
estee lauder blockbuster 2022 review inhoud

Op zoek naar een cadeau voor een beautylover, maar wil je niet met een afgezaagd setje aankomen? Dan heb ik hét perfecte cadeau voor jou met daarin zowel make-up als skincare: de Estée Lauder Blockbuster. Ik vind het met stip dé ultieme, luxueuze geschenkset voor de feestdagen. En ik niet alleen, want ieder jaar weer is hij immens populair en vaak heel snel uitverkocht. Logisch, want voor een relatief leuke prijs ontvang je allerlei bestsellers die bij praktisch iedere huidtype en -tint passen. Ben je benieuwd naar de inhoud? Scroll dan snel verder voor de Estée Lauder Blockbuster 2022.

estee lauder blockbuster 2022 review case

Advanced Night Repair 30 & 7 ml | hydraterend gezichtserum

Dit serum is een ware alleskunner. Ik gebruikte het al regelmatig als gezichtsserum, maar toen ik mijn gezicht lelijk verbrand had aan een krultang, werd ik overspoeld met DM’s op Instagram om dit serum meerdere keren per dag te gebruiken. En inderdaad: het was een van de weinige producten die zacht genoeg was voor de beschadigde huid en bijgedragen heeft aan het herstel ervan.

estee lauder blockbuster 2022 advanced night repair inhoud

Het serum werkt daarnaast ook goed bij diverse huidproblemen én is de perfecte basis voor zelfbruiner. Ik gebruik zelf regelmatig de Collistar Magic Drops. Daar is de kans op vlekken al klein, maar in combinatie met het serum heb ik de zelfbruiner nog nooit zo egaal op mijn huid gehad. Oh en laat je niet misleiden door de naam: je kunt het perfect ook in de ochtend gebruiken.

Revitalizing Supreme+ 15 & 7 ml | best verkopende hydraterende gezichtscrème

estee lauder blockbuster 2022 revitalizing supreme+ inhoud

Deze crème kreeg mijn moeder ooit eens als sample bij aankoop van een ander Estée Lauder item en op die manier maakte ik er toen ook kennis mee. Die was gelijk goed, want kort daarna shopte ik een full-size variant. Niet voordelig, maar wat een fijne crème. Je kunt hem zowel in de ochtend als avond gebruiken, maar ik vind het vooral voor de avond een aanrader. Het bevat namelijk geen SPF, is wat voller en trekt net wat minder snel in de huid. Precies wat ik wil voor een nachtcrème. Daarbij is het voor elk huidtype geschikt en belooft het fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huid te verstevigen en te laten stralen. Kortom: een perfecte universele crème.

Gentle Eye Makeup Remover 100 ml | zacht je oogmake-up verwijderen

De liefde voor beauty kreeg ik met de paplepel ingegoten, want ook dit product ken ik al via mijn moeder.☺️ Het is, zoals de naam al zegt, echt een fijne, zachte remover die je wimpers niet beschadigen.

estee lauder blockbuster 2022 gentle eye makeup remover inhoud

Het klinkt wat onlogisch, maar de remover werkt ook fijn als je na het verwijderen van je make-up direct opnieuw make-up aan wilt brengen. Daarom werkt het perfect om foutjes te herstellen. Denk aan na het uitschieten met je eyeliner of het verwijderen en opnieuw aanbrengen van je matte liquid lipstick.

Eyeshadow palette | enchanted glam

estee lauder blockbuster 2022 eyeshadow palette enchanted glam inhoud

Estée Lauder is het eerste high end merk waar ik oogschaduw van had en het was liefde op het eerste gezicht. De kwaliteit is zó goed. Ik kocht het van een cadeaubon die ik kreeg op mijn verjaardag en dat maakt het natuurlijk extra speciaal.

Cheek palette | enchanted glow

estee lauder blockbuster 2022 cheek palette enchanted glow inhoud

In dit palette vind je vier tinten die ook in het vaste assortiment zitten, namelijk de Pure Color Envy Blush in de kleur 410 Rebel Rose (die kocht ik van diezelfde cadeaubon!🥰), highlighter in de kleur Modern Mercury en de Bronze Goddess Powder bronzer in de kleur 02 Medium.

estee lauder blockbuster-2022 cheek palette enchanted glow inhoud verpakking

Stiekem is de blush al een tijdje over de officiële houdbaarheid na opening, maar nog steeds werkt hij echt heel goed. Dat zegt wel wat over de kwaliteit. ☺️

Sumptuous Extreme Mascara | full-size 8 ml

estee lauder blockbuster 2022 sumptuous extreme mascara inhoud

Deze mascara zit vaak in sample size bij de giftsets die je gratis krijgt bij aankoop van een x-bedrag aan Estée Lauder producten. Dit is helaas het enige product die net wat minder voor mij werkt. Als je ziet dat dit product los € 38,00 kost, zou je het ook nog weg kunnen geven.

Pure Color Envy Lipstick 2 st. | full-size 3.5 g

estee lauder blockbuster 2022 pure color envy lipstick inhoud

In de set zitten twee full-size lipsticks in de tinten 12 Envious en 14 Irresistible. De formules zijn erg romig en hebben daarom een fijn draagcomfort. Je moet de kleur wel wat vaker bijwerken, maar de formule leent zich er goed voor.

estee lauder blockbuster 2022 pure color envy lipstick kleur inhoud

Pure Color Envy Kissable Lip Shine | travel size 2,7 ml

estee lauder blockbuster 2022 pure color envy kissable-lip shine inhoud

In de set zit de tint 107 Tender Trap. Een product waar ik nog niet bekend mee ben, dus daar kan nu verandering in komen!

Train Case

estee lauder blockbuster 2022 review train case

Last, maar zeker niet least: de beautycase. Die is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Met de Blockbuster kun je zowel je gezicht reinigen en intens verzorgen, als een prachtige make-up look creëren voor bijvoorbeeld de feestdagen. Ik ben heel blij dat ik hem mezelf cadeau gedaan heb, maar zou het ook zo weggeven aan een lieve make-uplover.

estee lauder blockbuster 2022 review kerstcadeau christmas gift

De Estée Lauder Blockbuster 2022 shop je voor € 122,70 bij Notino, maar het heeft een winkelwaarde van € 443!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Tessa 18 december 2022 - 21:12

Ik vind de vormgeving erg mooi dit jaar

Reply

Plaats een reactie