Essie adventskalender 2020 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
essie adventskalender 2020 unboxing inhoud

Ik shopte afgelopen week niet alleen de essence adventskalender 2020, maar ook de nieuwe Essie adventskalender 2020. In Nederland heb ik de kalender nog nergens gespot, maar ik kocht hem bij de DM in Duitsland. Moeten we duimen dat deze kalender snel in Nederland in de winkels ligt of kan je hem beter laten liggen? Ik laat je de hele inhoud zien!

De Essie adventskalender kocht ik voor € 49,95 en ik verwacht dat het ook ongeveer deze prijs zal worden in Nederland.

Wat vind jij van de inhoud van de adventskalender? Staat hij ook op jouw wishlist?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 1 oktober 2020 - 11:08

Oh wat leuk dat Essie ook een kalender heeft! Ik kreeg vorig jaar de Diptyque adventskalender van Andre cadeau en dat vond ik echt een mega leuke verrassing, die heb ik ook echt per dag uitgepakt;-)

Reply
Nicky 1 oktober 2020 - 19:10

Leuke verpakking heeft deze adventkalender. Helaas heb ik meeste van de kleurtjes al, zal het moeten overslaan. Wel erg jammer van de ‘ opvul’ items. Vooral nr.18 is een groot teleurstelling, yeetje dat ze zoiets in een adventkalender stoppen.

Reply
Rachel 1 oktober 2020 - 19:47

Heerlijke kalender, wel jammer dat heel veel kleuren op rood slaan, en 18 is inderdaad een grote teleurstelling..

Reply
Deb 5 oktober 2020 - 21:07

Deze ziet er zooo leuk uit! Ik ga ‘em dus niet kijken.. wil nog niet weten wat erin zit 😂 en dan is de fun eraf voor mij.

Reply

Plaats een reactie