Essence wood you love me maskers review

door Daphne - verdraaid mooi
Essence-wood-you-love-me-mask-face-eye-review

Ik houd van zelfspot en ben vaak wel in voor een geintje. Toen ik de ‘wood you love me’ gezicht- en oogmaskers van Essence bij de Kruidvat zag liggen, pasten die helemaal in het plaatje. Tijd om mezelf uit te lachen en ze uit te proberen!

Gebruiksaanwijzing en ingrediënten

Op de achterzijde van de verpakking worden de te nemen stappen gemakkelijk uitgelegd en kun je de ingrediënten vinden.

Stap 1: Maak eerst je gezicht grondig schoon en vouw vervolgens het voorbevochtigde masker open.
Stap 2: Breng het masker aan op je gezicht (of oogzone, ligt aan het masker) en strijk het glad met je vingertoppen. Laat het masker 15 minuten zitten.
Stap 3: Verwijder het masker voorzichtig. Gebruik je vingertoppen om de overtollige lotion in de huid te masseren. Breng daarna huidverzorgingsproducten aan, zoals je altijd doet. Het masker is niet herbruikbaar.
Essence-wood-you-love-me-mask-face-eye-ingredients

Hydrating face sheet mask

De formule van dit gezichtsmasker (een konijntje!) moet de huid super zacht laten aanvoelen en stralen.

Essence-wood-you-love-me-hydrating-face-sheet-mask-review

Ik vind het een erg prettig masker, vooral omdat je hele gezicht behandeld wordt. Jammer dat net het topje van de neus en een deel van de zijkant van de neusvleugels niet meegepakt wordt. Dit is vaak toch de plek met de meeste oneffenheden.  Buitenom dat, doet het masker wat het belooft. Mijn gezicht voelt écht zacht aan. Ook een aantal uur na het masker. Heerlijk!

Energizing eye sheet mask

De formule van dit oogmasker (een vosje!) moet de huid rond de ogen verfrissen en verhelderen, alsof je 10 uur slaap heb gehad.

Essence-wood-you-love-me-mask-energizing-eye-sheet-mask-review

Ik heb diepliggende ogen, waardoor het voor mij moeilijker wordt om het masker echt op de huid rond de ogen aan te brengen. Hierdoor heb ik niet het gevoel dat het masker me een effect van 10 uur slaap geeft. Wel vind ik het masker erg fijn. Het masker bevat erg veel lotion, waardoor ik hiermee zelfs de rest van mijn gezicht kon masseren.

Ik vind de maskers van Essence erg fijn, mede door de hoeveelheid lotion. Daarom heb ik meteen nog maar een paar gezichtsmaskers gekocht. Voor de prijs van € 1,99 hoef je het in ieder geval niet te laten. Nu maar hopen dat er niet plots iemand onverwachts voor de deur staat. Ga dat maar eens uitleggen 😉 .

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Riek Muijen 28 december 2019 - 15:01

Die zijn ook leuk en wat een mooi prijsje.

Reply

Plaats een reactie