essence what the fake plumping lip filler review

door Daphne - verdraaid mooi
essence what the fake plumping lip filler review

Ik heb de afgelopen jaren al meerdere producten van zowel essence als CATRICE getest die voor vollere lippen zou moeten zorgen. Helaas ben ik het wondermiddel nog niet tegengekomen en daarom waag ik nu weer een kans met het nieuwste essence product. Daarom lees je hier de essence what the fake plumping lip filler review.

De lipgloss is verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E, die zichtbaar fijne lijntjes egaliseert, lippen voller laat lijken en een glanzende finish achterlaat. Daarnaast worden je lippen verzorgd en gehydrateerd en heeft de gloss een verkoelend effect.

essence what the fake plumping lip filler review

De plumping lip filler zit verpakt in een prachtig roze kartonnen doosje met daarop meer informatie, de beloftes en de ingrediëntenlijst. Je brengt de gloss gemakkelijk aan met een platte sponsapplicator. Het is verrijkt met prachtige, kleine shimmers, maar die pakt de camera helaas totaal niet op. Jammer, want dat maakt deze gloss zo speciaal en mooi.

Swatch & review essence what the fake plumping lip filler

Deze lipgloss is al getest door 50 beautyverslaafden (zoals essence het zelf noemt). 88% zag een plumping effect, 90% zag direct effect en 84% zei dat de gloss voor een gehydrateerd gevoel zorgt. Hieronder zie je twee foto’s. Op de eerste foto heb ik geen product op mijn lippen en op de tweede foto heb ik de plumping lip filler aangebracht.

essence what the fake plumping lip filler review effect essence what the fake plumping lip filler review effect

Op de lipswatch zijn de glittertjes gelukkig al wat meer te zien, maar het is ook hier lang niet vergelijkbaar met hoe het er in het echt uitziet. 

Door de glanzende gloss, de subtiele reflecterende, pearly deeltjes en het mint-effect in de formule lijken je lippen optisch voller. Dat wordt versterkt door de tinteling die de gloss geeft. Dat gevoel heb je trouwens alleen wanneer je het net aangebracht hebt en verdwijnt na enige tijd. Net als dat koude effect. Alleen zit er echt verschil tussen de voor- en na-foto? Tja… nee eigenlijk niet. Het is meer het optische effect en geen wondermiddel. Juist daarom vind ik zo’n gloss als deze leuk als top coat over een mat lip product.

essence what the fake plumping lip filler review effect result

De essence what the fake plumping lip filler kost € 2,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop. Het gevat geen microplastics, parabenen, PEG’s en minerale oliën en is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie