Essence What The Fake mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
essence-what-the-fake-mascara-review-2

Als je als merk de naam ‘what the fake’ geeft aan je mascara, dan leg je de lat al direct hoog, érg hoog. Of ik ook echt een een fake effect kan creëren, ga ik natuurlijk testen. Daarom lees je hier de Essence What The Fake mascara review.

essence-what-the-fake-mascara-review-3

Deze mascara is de nieuwste telg in de Essence familie. De huls is mat zwart, kegelvormig met daarop de dikke, wit bedrukte letters WHAT THE FAKE.
essence-what-the-fake-mascara-review

De volgens Essence ergonomische en amandelvormige borstel zou alle wimperhaartjes in slechts twee streken bereiken. Verder zouden de speciale nylon vezels de wimpers adembenemende lengte en expressief volume geven.

Look & review Essence What The Fake mascara

Om te kijken wat het effect is van de mascara, vind je hieronder twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo kun je goed het verschil zien!

essence-what-the-fake-mascara-review-look-4 essence-what-the-fake-mascara-review-look-3 essence-what-the-fake-mascara-review-look-2essence-what-the-fake-mascara-review-look-1

Bij deze mascara word je niet vanaf laagje één omver geblazen door de lengte of volume. De mascara is in eerste instantie namelijk vrij subtiel, maar is gelukkig wel goed op te bouwen. Ik heb op de foto’s drie laagjes opgedaan. Houd je zelf dus van wat minder aanwezige wimpers, dan is deze mascara alsnog goed voor jou!  Verder vind ik het borsteltje erg fijn. Het separeert de wimpers goed en is vrij smal. Daarom kun je goed bij de binnenste en onderste wimperhaartjes komen, zonder dat je gaat ‘stempelen’. Kortom: de mascara heeft een prettig borsteltje en een op te bouwen formule voor volume en lengte.
essence-what-the-fake-mascara-review-look

De Essence What The Fake mascara is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, zoals Kruidvat voor € 3,59.

essence-what-the-fake-mascara-review-1

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

15 reacties

Sonja 16 oktober 2019 - 20:01

Ik kreeg er jeuk van, ik denk door de vezeltjes!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 oktober 2019 - 07:35

Wat zonde! Hopelijk vind je een andere match voor jezelf!

Reply
Deb 16 oktober 2019 - 21:28

Mooi resultaat, het borsteltje lijkt me ook erg fijn. Deze wil ik ook proberen zodra mijn mascara op is. Ps. Compleet off topic maar ik zeg het toch: leuk geel shirt draag je, staat je goed!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 oktober 2019 - 07:35

Dankjewel voor je lieve reactie! 😘

Reply
Irina 16 oktober 2019 - 22:44

Super leuk om te lezen! Ik gebruik zelf de roze variant hiervan ‘I Need A Miracle’ ook een hele fijne. Deze is bijna op dus wellicht ga ik binnenkort voor de What The Fake😍

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 oktober 2019 - 07:34

Die heb ik nog nooit geprobeerd, maar staat bij deze op mijn verlanglijstje! 😊

Reply
Tara 16 oktober 2019 - 22:54

Wauw wat een effect! En dat voor die prijs ik ga hem zeker proberen

Reply
Reena 16 oktober 2019 - 23:07

Wauw! Wat een verschil. Ik wil het nu ook wel proberen. Vind essence een goed merk en alles is lekker cheap. Bedankt voor het delen. X Reena

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 oktober 2019 - 07:34

Ja he, ik ben ook dol op het merk!

Reply
Mariska 17 oktober 2019 - 09:21

Ik moet hem nog proberen, ben wel benieuwd! 🙂

Reply
Liss 17 oktober 2019 - 09:56

Wow wat een effect!!

Reply
Tessa 17 oktober 2019 - 10:49

wat een mooi effect geeft deze mascara

Reply
Natascha - Beautyopinie 17 oktober 2019 - 20:39

Dank je voor deze leuke review, zat er al op te wachten 🙂 Jeetje meid, wat heb jij van jezelf mooie wimpers haha. Ik wil de mascara nu ook proberen!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 oktober 2019 - 23:00

Ahh bedankt voor je onwijs lieve reactie! ❤️

Reply
bychristiana 20 oktober 2019 - 16:44

Wat een mooi resultaat, en dat voor zo’n prijs! Ik vind het ook altijd fijn als je mascara’s op kunt bouwen door meerdere laagjes aan te brengen, zonder dat deze gaat klonteren. Ik ben momenteel bezig met een mascara van Clinique, en die vind ik zo-zo. Deze ga ik onthouden;-)

Reply

Plaats een reactie