essence tiny tip liner review

door Daphne - verdraaid mooi

Soms is het een kunst (of praktisch onmogelijk) om een hele dunne lijn te zetten met een eyeliner. essence komt nu met een eyeliner die een bijzonder dunne punt heeft. Ik vertel je er alles over en ga de eyeliner testen op mijn ogen. Daarom lees je hier de essence tiny tip liner review.

essence tiny tip liner review-1

De eyeliner heeft en matzwarte finish en dat zie je terug in de looks van de verpakking. Die is namelijk ook stoer matzwart en heeft een stevige dop. Bewaar je je eyeliner dus in je toilettas, dan hoef je niet bang te zijn dat je hem snel zult verliezen.

essence tiny tip liner swatch review

Door de onwijs dunne punt kun je niet alleen nauwkeurige eyeliner looks maken, maar ook eye-art creëren. De formule is extreem langhoudend, waterproof en is diepzwart. Op de afbeelding hierboven vind je de swatch en die ziet er ook matzwart uit. Alleen loopt hij wel wat uit in de lijntjes van mijn hand.

Look & review essence tiny tip liner

Hieronder zie je de look die ik gemaakt heb met de eyeliner.

essence tiny tip liner review look

Het puntje is onwijs dun en flexibel en daarom kun je gemakkelijk een dunne, strakke lijn zetten. Daarbij is de formule inderdaad matzwart en goed gepigmenteerd. Alleen werkt het puntje na een aantal keer gebruiken niet helemaal meer lekker en lijkt het al wat ‘op’ te zijn.  Houd je van een eyeliner die net wat dikker is en waarvan de punt lang houdbaar is? Dan raad ik je de essence 24ever ink liner aan. Die variant is nog steeds een favoriet van me en gebruik ik al erg lang.

De essence tiny tip liner is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop en kost € 2,89. Dit product is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 24 december 2020 - 08:22

He, wat kun jij toch toveren met make-up, zo’n super strak lijntje is mij nog nooit gelukt;-)

Reply

Plaats een reactie