essence ticket for… trend edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence ticket for... trend edition

Met de nieuwe essence ticket for… trend edition zullen ware beauty highlights samengaan met schattige verpakkingen die ideaal zijn om weg te geven. Of het nu een relaxte break is in de vorm van eye patches of een ticket voor een knuffel in de vorm van een verzorgende handcrème. Ik laat je de inhoud van de essence ticket for… collectie zien.

essence ticket for... sweets scented nail gloss top coat

Sweet scented nail gloss top coat | € 1,99
Solo aangebracht of over een prachtige kleur geeft de transparante topcoat de nagels een glossy finish en ontwikkelt een zoete besgeur wanneer het is opgedroogd. 

essence ticket for... a smile lip oil roll-on

A smile lip oil roll-on | € 2,39
Deze lip-olie heeft niet alleen een rode kersengeur, maar verzorgt bovendien de lippen en laat ze super zacht aanvoelen. De kleurloze olie met vitamine E is makkelijk aan te brengen dankzij de roll-on applicator en voelt fijn aan op de lippen. 

essence ticket for... a hug hand cream

A hug hand cream | € 1,99
Dankzij de kokosnoot- en amandelolie biedt deze verzorgende handcrème intensieve hydratatie, terwijl sheaboter de gestreste winterhuid verzacht. Daarbij heeft het een zoete bosbessengeur en absorbeert het supersnel in de huid. 

essence ticket for... a kiss tinted lip balm

A kiss tinted lip balm | € 2,39
De lippenbalsem met een hartvormige, verzorgende kern biedt een zachtroze, semi-matte finish, terwijl hydraterend hyaluronzuur en vitamine E de lippen super zacht laten aanvoelen.

essence ticket for... a massage face roller

A massage face roller | € 6,99
De witte, van kleur veranderende bal gemaakt van glas, is ideaal voor het stimuleren van de bloedsomloop en tegelijkertijd voor het inwerken van beautyproducten in de huid. Het resultaat: een perfecte glow!

essence ticket for... sweet dreams overnight lip mask

Sweet dreams overnight lip mask | € 2,89
Breng het masker aan voor het slapengaan en de gelachtige, maar rijke textuur, verricht wonderen tijdens de nacht. Het geeft de lippen een intensieve hydratatie dankzij het zwarte bessenolie ingrediënt en verwent de zintuigen met een zoete besgeur voor verzorgende en ultraz achte lippen.

essence ticket for... a break hydrogel eye patches

A break hydrogel eye patches | € 1,99
De formule met hyaluronzuur en rode bessen hydrateert de delicate huid onder de ogen voor 24 uur en creëert een wakkere look. Beauty tip: voor een depuffing, verkoelend effect bewaar je de patches in de koelkast en breng je ze direct aan. Geschikt voor alle huidtypen. 

De essence ticket for… trend edition is van begin januari t/m begin februari 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

bychristiana 4 november 2021 - 10:12

Ik koop eigenlijk nooit iets van Essence, maar ik vind de verpakkingen er toch altijd wel heel cute uitzien;-)

Reply

Plaats een reactie