essence this is me semi shine lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
essence semi shine lipstick review 106 late night

Ken jij de ‘this is me‘ lipsticks en nagellakjes van essence nog? Ik mocht ze alweer 1,5 jaar geleden alle twintig swatchen. Ik moet zeggen dat dit niet alleen mijn best gelezen artikel is, maar ook nog steeds een van de allerleukste artikelen om te maken. Die collectie krijgt versterking met acht semi-glanzende lipsticks, waarvan ik je één tint zal laten zien. Daarom lees je hier de essence this is me semi shine lipstick review in de kleur 106 Late Night.

essence semi shine lipstick review 106 late night-2

De look van de nieuwe this is me tinten is precies hetzelfde als de eerdere tinten. De lipsticks hebben een goudkleurige huls met een witte dop. Aan de onderzijde van de lipstick vind je de kleur en het kleurnummer. Heb je dus net als ik meerdere tinten, bewaar de lipstick dan op zijn kop. Zo kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden.

essence semi shine lipstick review 106 late night-1

Op de afbeelding hieronder vind je de swatch van de tint 106 late night. Bij de linker swatch heb ik de kleur opgebouwd en de rechter swatch is een enkele veeg. De semi shine lipstick heeft dus een prachtige, glanzende finish, waarbij je het pigment kunt opbouwen.

Look & review essence this is me semi shine lipstick

De formule bevat voedende castorolie. Daarom smelt de lipstick zachtjes in de huid van de lippen en voelt het superzacht aan. essence maakt geen beloftes over de houdbaarheid van de lipstick op de lippen, maar toch heb ik dat wel voor je getest. Daarom vind je hieronder twee afbeeldingen. Op de eerste afbeelding heb ik de lipstick net aangebracht en de tweede afbeelding maakte ik na 3,5 uur, waarbij ik geluncht heb.

essence semi shine lipstick swatch 106 late night-1 essence semi shine lipstick swatch 106 late night-2

De lipstick heeft een prachtige, glanzende finish. Die glans verdwijnt wanneer je eet, maar de kleur zelf is nog wel zichtbaar op de lippen. Daarom kun je de lipstick gemakkelijk ‘opbouwen’ en dus opnieuw aanbrengen na het eten zonder de oude laag eraf te moeten halen. Verder voelt de lipstick erg prettig aan en hydrateert het mijn lippen. Echt een mooie aanvulling op de this is me collectie en ik ga zeker nog naar de winkel voor andere tinten!

essence semi shine lipstick swatch 106 late night-3

De essence this is me semi shine lipstick is verkrijgbaar in acht tinten voor € 2,39 per stuk en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 5 januari 2021 - 16:38

Wat een prachtige tinten! Mooie aanvulling op de collectie

Reply
Deb 5 januari 2021 - 21:28

Hele mooie kleur 😊! Fijn dat ie ook mooi van je lippen slijt. Ps. je schrijft ‘supermacht’ maar denk dat je eigenlijk ‘superzacht’ bedoelt 😂. Tenzij je super powers krijgt van deze lipstick 🦹🏼‍♀️.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 januari 2021 - 23:24

Hahaha oeps! Ja, deze lipstick is onwijs bijzonder! 😅 Haha, heb het aangepast. Dankjewel!😊

Reply
bychristiana 6 januari 2021 - 10:51

Wat een mooie kleur, heel chique maar toch heel draagbaar!

Reply
Natascha - Beautyopinie 6 januari 2021 - 11:48

Jaaaa! Ik heb er ook één uit deze lijn die ik super veel gebruik. Mooie kleur is dit, staat je goed.

Reply

Plaats een reactie