essence the glowin’ golds | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence the glowin' golds trend edition persbericht

Vooral op zomerdagen net voor de zon onder gaat, heb je dat ene uurtje waarop het licht alles verzacht en als een magisch filter over de wereld neerdaalt: golden hour. Met de nieuwe essence the glowin’ golds trend edition kun je dat nu zelf creëren. De producten uit de trend edition werken als een glowy filter dat zorgt voor een natuurlijke, sunkissed teint. Daarbij bevatten de producten ingrediënten als vitamine C en E. Scroll verder om de hele collectie te bewonderen.

essence i love extreme limited crazy volume mascara

I love extreme limited crazy volume mascara | € 2,89 
Deze populaire mascara zit al in het standaard assortiment, maar komt nu met een limited edition versie met een goudkleurig ontwerp. De romige, diepzwarte textuur creëert expressieve wimpers met spectaculair volume.

essence vitamin c glow serum

Vitamin C glow serum | € 3,89 
Het serum bevat een boost vitamine C dat de natuurlijke uitstraling van de huid bevordert voor een gebronsde zomerlook. Door het praktische pipetje kun je nauwkeurig en hygiënisch werken.

essence body shimmer gel

Body shimmer gel | € 3,59 
De lichte geltextuur met vitamine E en sheaboter geeft een zacht softfocus-effect aan de huid. De shimmer gel zorgt voor een zachte, verbluffende teint en kun je bijvoorbeeld aanbrengen op de halslijn, armen of benen. Met zijn lichte textuur en frisse kokosgeur, is een lentestemming gegarandeerd!

essence caring shimmer lip oil

Caring shimmer lip oil | € 2,39 
De lichte textuur bevat jojoba-olie en vitamine E voor intensief gevoede lippen. Met zijn subtiele gouden glans heeft de lipolie een plumping effect, zonder dat het plakt. Transparent gold en warm peach zijn de kleuren van dit seizoen.

essence vitamin c baked highlighter

Vitamin C baked highlighter | € 3,39 
De baked highlighter met vitamine C geeft de huid een mooie glans. De textuur is superzacht, sterk gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden.

essence vitamin e baked luminous bronzer

Vitamin E baked luminous bronzer | € 3,89
Een bronzer is onmisbaar voor een glowy gebronsde look, omdat deze het gezicht een prachtige warme gloed geeft en er heel natuurlijk uitziet. Dankzij de baked textuur en subtiele gouden shimmer, mengt de baked luminous bronzer gemakkelijk en voelt hij heerlijk zacht aan op de huid. De vitamine E zorgt ook nog eens voor extra verzorging.

essence hydrating golden face mask

Hydrating golden face mask | € 1,99 
Breng eenvoudig het hydraterende golden face mask aan op de gereinigde huid krijg zo een zachte huid met een extra dosis glans. En dat in slechts 15 tot 20 minuten.

De essence the glowin’ golds trend edition is vanaf midden mei tot eind juni 2021 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie