Essence The Blush & The Highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi
essence-the-blush-review-essence-the-highlighter-review

Essence heeft haar ‘matt touch blush’ relaunched naar ’the blush’ en het merk heeft een nieuwe poeder highlighter in het assortiment. Allebei producten om the cheeks op te fleuren en daarom test ik beide items tegelijkertijd. Daarom lees je hier de Essence The Blush & The Highlighter review.
essence-the-blush-review-essence-the-highlighter-review-1

Was je al bekend met de ‘oude’ blushes van Essence? Deze hebben nu plaats gemaakt voor de nieuwe generatie blushes met een nog zachtere, plezierige poedertextuur. Volgens Essence zijn alle blushes hoog gepigmenteerd en goed te blenden. Met de highlighter krijg je volgens Essence gegarandeerd een adembenemende glow. Verder zou het een zachte, poederachtige textuur hebben met fijne glansdeeltjes die de huid een stralende finish geeft.

De verpakkingen van beide varianten zijn hetzelfde: simpele plastic verpakkingen met een kliksluiting. Wel vind ik de bedrukking in de poeders erg mooi.

Swatch

essence-the-blush-review-essence-the-highlighter-swatch-10

The Blush is verkrijgbaar in één parelmoer en vijf matte tinten, waarvan ik je tint 10 Befitting laat zien. The Highlighter is verkrijgbaar in twee tinten, namelijk met een roze en een gouden ondertoon. Ik laat je de laatste variant, namelijk 10 Heroic zien. Eerst heb ik beide poeders geblend geswatcht en daarnaast zie je een harde swatch. Beide zijn perfect voor mijn huidtint, voelen heel zacht aan en hebben een mooi pigment.

Look & review Essence The Blush & The Highlighter

De blush heb ik op de appeltjes van mijn wangen aangebracht en naar achteren geblend. De highlighter heb ik aangebracht op de jukbeenderen.

essence-the-blush-review-essence-the-highlighter-review-look

Beide poeders zijn erg zacht en blenden daarom perfect. Vooral het pigment van de blush vind ik prachtig. Het pigment van de highlighter is mooi, natuurlijk en op mijn huid redelijk subtiel. Daarom vind ik hem perfect voor overdag als je geen glamourlook wilt. Wel is de highlighter wat op te bouwen als je hem wat meer wilt laten knallen. Hier kun je ook een fixing spray bij gebruiken. Beide poeders liggen niet op de huid, maar blenden mooi met de rest van mijn make-up.

Essence The Blush is verkrijgbaar in 6 tinten voor € 2,59 per stuk en Essence The Highlighter is verkrijgbaar in 2 tinten voor € 2,59. Essence is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat.

essence-the-blush-review-essence-the-highlighter-review-2

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 27 oktober 2019 - 10:16

Deze blush vind ik erg fijn, perfect voor deze tijd van het jaar. De highlighter is ook mooi

Reply
Tara 27 oktober 2019 - 13:31

Oke ik wil die highlighter!! Heb eigenlijk alleen maar vrij heftige

Reply
Amelie van Writings by Amelie 27 oktober 2019 - 14:31

Wat een mooie blush en highlighter. Ik heb al reeds een blush van Essence en deze is ook zeer gepigmenteerd. Ik snel morgen naar de winkel voor de highlighter. Momenteel heb ik reeds twee highlighters maar ze werken niet zoals ik het wil (slechte pigmentatie of lastig in gebruik). Wie weet is deze highlighter meer mijn ding.

Reply
Deb 28 oktober 2019 - 12:55

De verpakking ziet er een beetje simpel uit, maar de inhoud vind ik erg fijn en daar gaat het natuurlijk om. De kleur van de blush vind ik vooral erg mooi en staat je ook super goed.

Reply

Plaats een reactie