Essence sun, sand & golden rainbows | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-sun-sand-golden-rainbows

De zon zien we dit voorjaar gelukkig steeds vaker en de echte zomer komt steeds dichter bij. Met de bronzing producten van de Essence trend edition sun, sand & golden rainbows ben jij verzekerd van een heerlijk vakantiegevoel. Hierdoor is een zongekuste look binnen handbereik. Zo kun je genieten van eindeloze zomerdagen en uitbundige nachten. Kijk snel mee naar producten in deze collectie.

essence-sun-sand-golden-rainbows-baked-muli-colour-highlighter

Baked multi colour highlighter – € 3,59
Een zomerse glow is niet compleet zonder een prachtige highlighter. Deze baked highlighters zijn verkrijgbaar in twee versies en hebben ieder drie tinten. Je kunt de kleuren apart of gecombineerd gebruiken en je kunt ze aanbrengen op de brug van de neus, de jukbeenderen en onder de arcadeboog. Ik heb beide highlighters ontvangen. De review vind je binnenkort terug op verdraaidmooi.com.

essence-sun-sand-golden-rainbows-bronzing-water

Bronzing water – € 3,99
Een licht gebruinde huid laat je er vaak meteen stralender en gezonder uitzien. Met deze bronzing body mist kun je deze zomer die gedroomde beach look krijgen. De spray werkt verfrissend en intensiveert je teint met elke applicaties. En dat allemaal zonder zon!

essence-sun-sand-golden-rainbows-bronzing-drops

Bronzing drops – € 3,59
Deze vloeibare bronzer heeft een druppelapplicator voor metallic- of zongekuste accenten. Je kunt een druppeltje aanbrengen op het gebied dat je wilt benadrukken. Of je kunt meerdere druppels gebruiken en aanbrengen op het hele gezicht voor een ultieme glow. De bronzing drops zijn er in twee kleuren.

essence-sun-sand-golden-rainbows-face-brush

Face brush – € 3,89
Deze superzachte kwast is erg geschikt voor het aanbrengen van poedertexturen, zoals bronzers, blushes en matterende poeders. Dankzij de afgeronde tip is het ideaal om heel accuraat poeders aan te brengen op de gewenste delen van de huid. Ik heb deze face brush ontvangen ter review, dus die zie je binnenkort terug op verdraaidmooi.com!

essence-sun-sand-golden-rainbows-matt-bronzing-powder

Matt bronzing powder waterproof – € 3,89
Deze bronzer geeft je een natuurlijke bruining op het gezicht en de hals én is ook nog eens waterproof! Dus je kunt gewoon het zwembad in duiken met deze prachtige bronzer op je huid! De bronzer is te koop in twee verschillende tinten.

Met deze producten is jouw zomerse look compleet! Ik kan niet wachten om de baked highlighters en de kwast te testen. Laat de zomer maar komen!

De Essence trend edition sun, sand & golden rainbows is in juli verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Tessa 8 april 2019 - 09:14

mooie producten weer. de roze high lighter is mooi

Reply

Plaats een reactie