Essence summer update 2019 | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-summer-update-2019

Terwijl je normaal gezien moet wachten tot het einde van de zomer, komt Essence nu al met een update van het vaste assortiment! Vanaf eind mei vind je prachtige, nieuwe producten in de schappen. Kijk snel verder om de producten te spotten!

This is me lipstick & nagellak

Bekijk hier alle swatches en de volledige review.

De ’this is me’ lijn heeft maar liefst twintig op elkaar afgestemde nagellakken en lipsticks die perfect passen bij de verschillende huidtinten.

essence-this-is-me-lipstick-nagellak-1

Door die twintig nude tinten, is ieder type verzekerd van een perfecte match. Ongeacht de gelegenheid waarvoor je het draagt. De kleurnummers van de lipsticks en nagellakken zijn gelijk, waardoor je direct herkent welke kleurduo’s bij elkaar passen. Hieronder vind je vier rijen met lipsticks en nagellakjes. Rij één is voor de lichte huid, rij twee voor de medium huid, rij drie voor de getinte huid en rij vier voor de donkere huid. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat als jij een lichte huid hebt, je niet mooi kan staan met een lipstick en nagellak uit een ander rijtje.

essence-this-is-me-lipstick-nagellak

This is me. lipstick – € 2,89
Deze lipstick heeft een semi-matte finish, een langhoudende textuur en een hoge dekking. Het zou aanvoelen als een veertje op je lippen, zo zacht.

This is me. nagellak – € 1,69
Yes! De formule van deze nude, vegan lakjes komt overeen met de nieuwe ‘shine last & go!’ lijn van Essence. Daar was ik hier al echt over te spreken!

Bekijk hier alle swatches en de review over de nagellakken en lipsticks.

It’s all about eyes

In deze lijn vind je een prachtige waterproof mascara, twaalf oogschaduws en vier wenkbrauwpennen. Alles voor de perfecte ooglook dus.

essence-lash-princess-waterproof-mascara

Lash Princess false lash effect mascara waterproof – € 3,39
Deze mascara is de waterproof versie van de Essence bestseller van de lash princess familie. De speciale, conische vorm van het fiberborsteltje geeft lengte en dramatisch volume voor een geweldig valse wimpereffect.

essence-it's-all-about-eyes-eyeshadow

Oogschaduw – € 1,99
Deze mono oogschaduws zijn hoog gepigmenteerd, langhoudend en variërend van mat tot glanzend en metallic. Voor ieder wat wils. Je kunt het solo of gecombineerd dragen.

essence-the-eyebrow-pen

The eyebrow pen – € 2,59
Deze semi-permanente en smudgeproof wenkbrauwpen is een must-have voor nauwkeurige en expressieve wenkbrauwen. Dankzij de driehoekige vilten punt is de kleur snel en eenvoudig aan te brengen. Het is verkrijgbaar in vier kleuren, van blonde tot dark brown.

Ik kan niet wachten tot de producten eind mei in de winkels liggen! Ik ben enorm benieuwd naar alle producten! Heb jij een favoriet die je uit zou willen proberen?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

2 reacties

Beautyjuf 17 april 2019 - 16:21

Jeetje, alweer een update?! Nou ja, wel onwijs leuk, natuurlijk! De ‘This Is Me’ lijn vind ik onwijs tof!!

Reply
Tessa 17 april 2019 - 18:12

Echt zo origineel de setjes lipstick/nagellak

Reply

Plaats een reactie