essence review | shiny lipgloss & plumping lip balm

door Daphne - verdraaid mooi
essence review shiny lipgloss plumpinig lip balm

Geen zin in een opvallende lipkleur, maar wil je toch iets subtiels op je lippen? Dan is een frisse lipgloss of subtiele lip balm een goede optie. Ik laat je er twee zien van essence en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de review over de essence juicy bomb shiny lipgloss en over de pure volume plumping effect lip balm.

essence juicy bomb shiny lipgloss review | € 0,99

essence juicy bomb shiny lipgloss review

Deze lipglosses zijn verkrijgbaar in vier tinten, waarvan ik je tint 02 Lovely Raspberry laat zien. De gloss heeft een gelachtige textuur dat een mooie, glanzende finish achterlaat zonder te plakken. Iedere variant heeft zijn eigen geur en ik heb de framboos geur. Je kunt de lipgloss gemakkelijk aanbrengen met de schuine applicatortip.

essence juicy bomb shiny lipgloss swatch review

Persoonlijk vind ik de geur overheersend en vind ik de meer subtiele geuren prettiger. Alleen als tiener vond ik dit soort producten helemaal geweldig. Daarom denk ik dat ik net wat te ‘oud’ voor deze gloss ben en het meer gericht is op tieners. Daar is de prijs natuurlijk ook helemaal naar, want voor een euro heb je al een mooie glans op je lippen!

De essence juicy bomb shiny lipgloss is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop.

essence pure volume plumping effect lip balm review | € 2,59

essence pure volume plumping effect lip balm review

De nieuwe lipbalms zijn verkrijgbaar in drie varianten. De true glow balm die reageert op de pH-waarde van je huid, de natural tint color & care balm zorgt voor een delicaat en natuurlijk kleurresultaat en de volume plumping effect balm. De laatste laat ik aan je zien. Die zorgt voor een direct zichtbaar volume-effect en geeft de lippen een echte boost van frisheid door de toegevoegde menthol. Daarnaast bevat de formule lip-verwennende shea butter, maar zijn ze vrij van siliconen en microplastic deeltjes.

essence pure volume plumping effect lip balm swatch review essence pure volume plumping effect lip balm swatch review-1

De lip balm ruikt en voelt lekker fris aan en bevalt me daarom zeker meer dan de lipgloss. Of het echt volume-effect geeft, kan ik niet zeggen. Hierboven zie je de voor- en na foto en daar zie ik geen verschil tussen. Het is in ieder geval een prima, frisse lip balm.

De essence pure volume plumping effect lip balm en de andere twee varianten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Natascha 27 november 2020 - 09:17

Zulke glosses droeg ik vroeger ook altijd! Laatst ontving ik er een keer één, maar voel me daar ook een beetje te oud voor haha.

Reply
Deb 30 november 2020 - 17:48

Een lipgloss en balsem zijn eigenlijk altijd wel welkom 😊.

Reply

Plaats een reactie