essence pumpkins pretty please | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence pumpkins pretty please trend edition

De nadruk bij de nieuwste essence trend edition ligt op natuurlijke nuances met warme ondertonen; net als de kleurrijke herfstbladeren. Hierin vind je items voor je lippen, ogen en nagels. Scroll verder voor de essence pumpkins pretty please trend edition sneak peek.

essence pumpkins pretty please eyeshadow palette

Eyeshadow palette | € 6,99
Dit palette bevat negen hooggepigmenteerde aardetinten met texturen die variëren van mat tot metallic-glanzend. Daarbij hebben sommige tinten een pompoenreliëf voor een echt herfstgevoel!

essence pumpkins pretty please creamy shadow eyeliner

Creamy shadow eyeliner | € 2,99
Dit is een 2-in-1 eyeliner met een geïntegreerde liner brush. Met de zwarte eyeliner textuur kun je volledig individuele looks creëren. De trend van dit najaar is natuurlijk smudged smokey eyes: omlijn de ogen in zwart en veeg vervolgens uit.

essence pumpkins pretty please colour-changing lip oil

Colour-changing lip oil | € 2,59
Deze lip olie zorgt voor glossy lippen in de herfst en tegelijkertijd reageert de textuur op de natuurlijke pH-waarde van de lippen en geeft ze een delicate roze tint. Daarnaast is de formule van de lipolie verrijkt met pompoenextract en heeft een voedende werking.

essence pumpkins pretty please smoothing lip patch

Smoothing lip patch | € 2,39
Deze lip patch bevat onder meer de ingrediënten pompoenextract en hyaluronzuur die zorgen voor perfect verzorgde lippen met een plumping effect.

essence pumpkins pretty please matte lipstick

Matte lipstick | € 2,59
Deze lipstick heeft een romige, rijke formule. De warme nude tint flatteert alle huidtinten en de intense pigmentatie zorgt voor een zachte, matte finish.

essence pumpkins pretty please nail polish

Nail polish |€ 1,99
De hooggepigmenteerde nagellak zorgt voor onmiddellijke dekking. Dankzij het praktische formaat past de flacon daarnaast in elke handtas, zodat je onderweg snel je nagels kunt lakken.

De essence pumpkins pretty please is van november tot begin december verkrijgbaar.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Pat 6 september 2022 - 19:22

Wanneer komt deze collectie in de winkels? Of lees ik er nu overheen

Reply

Plaats een reactie