Essence PAC-MAN | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-pac-man-trend-edition

Wie uit zijn jeugd kent het spelletje PAC-MAN niet? Bijna 40 jaar geleden verscheen het klein, geel en onverzadigbaar mannetje voor het eerst op de schermen van video-arcades. Hij is zo rond als een ijshockeypuck en heeft een driehoekige mond, die hij gebruikt om alles op zijn pad op te slokken. Dit terwijl hij vlucht voor de geesten die hem achterna zitten. Hij brengt de speelse kant van Essence naar voren en daar is de trend edition Essence x PAC-MAN uit ontstaan.

essence-pac-man-eyeshadow-palette

Eyeshadow palette – € 7,99
Dit oogschaduwpalette heeft acht zeer gepigmenteerde poeder oogschaduwen. De kleurvariaties hebben een warme ondertoon en variëren van zacht champagne tot intens rosé. Ook zit er een kleine, gele PAC-MAN in de deksel, die door het labyrint kan worden genavigeerd door het pallet heen en weer te bewegen.

essence-pac-man-blush-palette

Blush palette – € 3,89
Dit blush palette heeft vier poeder blushes met een hoge pigmentatie in stijlvolle tinten, zoals koraal en kersenrood. De tinten flatteren elke huidtint. Je brengt het aan met een zachte blushkwast en dat zorgt ervoor dat je teint binnen enkele seconden er gezond en fris uitziet.

essence-pac-man-baked-highlighter

Baked highlighter – € 2,59
Deze baked highlighter is zeer gepigmenteerd en beschikbaar in twee tinten voor een gouden of rosé gloed.

essence-pac-man-eye-mask

Eye Mask – € 9,99
Iets te lang naar je PAC-MAN scherm gekeken? Dan is dit oogmasker top! Het sheet mask bevat voedende ingrediënten, die je een volledig wakkere uitstraling geven. Het masker bereidt de gevoelige huid rond de ogen voor op make-up en heeft een rustgevend effect.

essence-pac-man-face-brush

Face brush – € 1,99
Deze kwast is perfect voor het aanbrengen van poedertexturen, zoals fixingpoeder, blush of bronzer. De zachte synthetische haren blenden de pigmenten optimaal en zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid. De soft- touch handgreep bevat kleine spookjes voor extra plezier.

essence-pac-man-colour-changing-lipbalm

Colour changing lipbalm – € 2,99
Deze lipstick verandert van kleur op de lippen: van rijk groen tot intens roze. Afhankelijk van de natuurlijke kleur van de lippen en de lichaamswarmte creëert de balm een individuele roze tint met een langhoudend resultaat.

De Essence x PAC-MAN Trend Edition is vanaf september tot midden oktober verkrijgbaar.

Heb jij wel eens PAC-MAN gespeeld? Ik vind de collectie enorm leuk! Ik ben zelf enorm benieuwd naar het blush palette en het eyeshadow palette. Ook ben ik nieuwsgierig naar het oogmasker, al is die qua prijs hoog voor Essence begrippen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

Tessa 16 juli 2019 - 06:44

toffe collectie! ik vind het oogschaduw palette en de lipbalm erg tof

Reply

Plaats een reactie