essence my power is | trend edition

door Daphne - verdraaid mooi
essence my power is

De Griekse filosofen geloofden al in het grote belang van de vier elementen vuur, water, aarde en lucht. De bijzondere natuurkrachten vormen de basis van het universum en zijn nauw verwant aan de tekens van de dierenriem (zodiac) en hun kenmerken. Elk van hen heeft namelijk bepaalde sterke punten en krachten toegewezen. Geïnspireerd door de elementen brengt essence de my power is… trend edition. Ik laat je de producten uit de lijn zien.

essence my power is air

My power is… eyeshadow palette | € 4,99
De oogschaduwpaletten bevatten negen hooggepigmenteerde poederoogschaduwen met zowel matte als metallic finishes en een nuance met sprinkel-effect, die heel prettig blend.

Fire
De ram, leeuw en boogschutter behoren tot de vuurtekens en worden als buitengewoon enthousiast, gepassioneerd en geestig beschouwd. Hun favoriete kleur is rood en dat zie je terug in het oogschaduwpalette door de warm oranje en roodbruine tinten.

Water 
De watertekens kreeft, schorpioen en vissen zijn erg gevoelig, intuïtief en creatief. Blauwe en turquoise tinten drukken hun emotionele diepte uit en zijn het hoogtepunt van het water palette.

Earth 
De typische eigenschappen van een stier, maagd en steenbok zijn stabiel, loyaal en gefocust. Daarom zie je hier de groene een aardse nuances terug.

Air 
Tweelingen, weegschaal en waterman zijn de sterrenbeelden van de elementen lucht. Ze zijn briljant, nieuwsgierig en onafhankelijk. Daarom staan zowel de statement kleur goud als de zachte nude tinten symbool voor deze tekens.

 

essence my power is earth

My power is… matt lipstick | € 2,39 
Deze superlichte, hooggepigmenteerde lipstick zorgt voor een intensieve matte finish en overtuigt door zijn langdurige formule.

Een diep donkerrood voor het element vuur, een helder rood-roze voor de kracht van water, een warm nude symboliseert de aarde en een intense bestint maakt de look af van het element lucht.

essence my power is water

My power is… hydrate & prime mist | € 3,99
De vier hydrate & prime mists voeden de huid intensief, terwijl ze haar optimaal voorbereiden op de make-up. Elke mist heeft een individuele geur die past bij het element en bevat kostbare steentjes met een positief effect op je stemming.

De amethyst in de fire spray heeft een kalmerend effect, de steenkristal van het element water helpt om negatieve gevoelens los te laten en te concentreren op je eigen energie. De earth spray met aventurijn helpt je te aarden en om zelfvertrouwen te herwinnen. De rozenkwarts in the air mist bevordert zelfliefde.

essence my power is fire

De essence my power is… trend edition is van januari 2021 tot begin februari 2021 exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

Plaats een reactie