Essence Magical Mystical Me | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-magical-mystical-me

De Essence Magical Mystical Me Trend Edition geeft make-up die speciale, bovennatuurlijke touch. Elke fan van extravagante looks zal deze Trend Edition omarmen met haar prachtige, koninklijke gezichtsdiamanten, de speelse bloemenhaarband en het indrukwekkende oogschaduwpalette met een adellijke velvet doosje. De rijke paarstinten en glinsterende diamanten betoveren zowel magiërs als niet-magiërs. Of het nu voor het meest populaire nieuwjaarsfeest in de stad is of voor een mysterieuze instashoot.

essence-magical-mystical-me-false-lashes

False Lashes – € 2,99
Deze valse wimpers maken een statement en betoveren gegarandeerd iedereen. Of je ze nu gebruikt als opvallende blikvanger, voor een hypnotiserende, mysterieuze look of voor een natuurlijke look. De gemakkelijke applicatie en de bijgevoegde wimperlijm zorgen ervoor dat zelfs make-up newbies kunnen genieten van een mystiek beautymoment.

essence-magical-mystical-me-face-jewels

Face Jewels – € 2,99
Deze twee varianten gezichtsdiamanten geven elke mystieke make-up de perfecte finishing touch. De glinsterende steentjes zijn zelfklevend en blijven goed zitten op de huid.

essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette

Eyeshadow palette – € 8,99
De twaalf matte, metallic en glinsterende oogschaduws zijn niet alleen ultra romig, maar ook hoog gepigmenteerd. De gevarieerde, betoverende tinten geven elke look een magische touch. De paarse, velvet verpakking met gouden ornamenten is bovendien een prachtige upgrade van elke make-up collectie.

essence-magical-mystical-me-hair-band

Hair band – € 2,99
De herfst was nog nooit zo magisch en mystiek tegelijk met deze violetkleurige bloemenkrans. De zwarte band kan je zelf knopen en past daarom bij iedereen.

De Essence Magical Mystical Me Trend Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in januari 2020.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Tessa 9 september 2019 - 17:15

Dat oogschaduw palette is echt prachtig. Die moet ik echt hebben!

Reply

Plaats een reactie