Essence Magical Mystical Me eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi

De nieuwe Essence Magical Mystal Me trend edition geeft de make-up een speciale bovennatuurlijke touch. Je leest hier de Essence Magical Mystical Me eyeshadow palette review, waarbij ik ga kijken of ik mijn ooglook een magische touch kan geven.
essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-1

Als je het merk Essence kent, dan weet je dat het een onwijs leuk budgetmerk is. Alleen lijkt de verpakking zeker niet budgetproof, maar toch is dat wel het geval! De velvet verpakking met gouden ornamenten stralen al vanaf de buitenkant luxe uit. Het opent en sluit met een magneetje. Aan de binnenkant vind je twaalf prachtige tinten met paars- en natuurtinten.

Swatch

essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-swatch-review

De tinten hebben geen namen en daarom geef ik ze voor het gemak nummers. Van 1 t/m 12 van links naar rechts en van boven naar beneden. De tinten zijn echt fantastisch gepigmenteerd en swatchen gemakkelijk, zowel de matte als de glanzende tinten. Je vindt nog een kleine verrassing bij de witte tint, want die is niet alleen mat, maar bevat ook nog wat kleine glitters. Het is minimaal, maar geeft wel net een magical sprankeltje.

Look & review Essence Magical Mystical Me eyeshadow palette

Look 1:

essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-look-1.2 essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-look-1.1 essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-look-1

Bij look 1 draag ik het volgende:
8: onder de wenkbrauwen
10: transitiekleur in arcadeboog
7: transitiekleur net onder arcadeboog
12: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
4: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
1: van het midden van het bewegend ooglid naar de binnenste ooghoek
12 + 10: onder de ogen. Nummer 12 als harde tint en tint 10 eroverheen geblend

Look 2:

essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-look-2.1essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-look-2essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review-look-2.2

Bij look 2 draag ik het volgende:
8: onder de wenkbrauwen
7: transitiekleur in arcadeboog
3: transitiekleur net onder arcadeboog
6: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
3: midden van bewegend ooglid
2: binnenste ooghoek naar midden geblend
6: onder de ogen, buitenste ooghoek naar binnen geblend
3: onder de ogen, in het midden
2: onder de ogen van binnen naar het midden geblend

De matte tinten uit dit palette werken erg fijn. Ze zijn goed gepigmenteerd, zacht en blenden makkelijk uit zonder teveel kleur te verliezen. De glanzende tinten hebben ook een oogverblindend pigment als je ze met je vingers aanbrengt of met een vochtig penseel. Met een droog penseel zijn de tinten wat flets in pigment. Tint 6 vaag je bij het blenden snel weg en moet dus wel opgebouwd worden in kleur. Bij de andere tinten heb je daar geen last van. Er is een gevarieerd kleurenpalette, waardoor je voor zowel een kleurrijke look kan gaan, als een neutrale, natuurlijke look. De buitenkant maakt het palette af en zorgt ervoor dat je het palette in je stash wilt hebben!

Het Essence Magical Mystical Me eyeshadow palette is in januari 2020 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 8,99. Je moet dus nog even geduld hebben, maar het is het wachten waard!
essence-magical-mystical-me-eyeshadow-palette-review

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

7 reacties

Mariska 28 oktober 2019 - 10:04

Ik vind hem er heel mooi uit zien en wat een prachtige kleuren ook!

Reply
Tessa 28 oktober 2019 - 10:08

ik verheug me heel erg op dit palette

Reply
Deb 28 oktober 2019 - 12:57

Wat een mooi palette en geweldige looks heb je er weer mee gemaakt, alleen daarom zou ik het palette al willen hebben

Reply
Michelle 28 oktober 2019 - 21:40

Wauw deze ziet er echt mooi uit!

Reply
Sara 28 oktober 2019 - 23:11

Heel mooi palette, zeg! En wat een prachtige looks heb je ermee gemaakt, vooral die paarsige zorgt voor ice queen vibes! Niet het onderwerp van deze post, maar je wimpers zien er ook prachtig uit trouwens.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 30 oktober 2019 - 22:52

Ahh wat lief, dankjewel! 😘 Dat is de nieuwe essence what the fake mascara!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 30 oktober 2019 - 19:57

Mooi pallet. Ik zou er minder snel voor kiezen omdat paarse tinten misschien niet zo mijn dingen zijn. Er zijn ook weinig matte kleuren aanwezig. Ik zou eerder kiezen voor eentje met meer matte kleuren!

Reply

Plaats een reactie