essence MAGIC FILTER Glow Booster review

door Daphne - verdraaid mooi
essence MAGIC FILTER Glow Booster review

Na de fantastische Charlotte Tilbury Flawless Filter dupe die CATRICE vorig jaar lanceerde kon zusje essence natuurlijk niet achterblijven. Het merk lanceert dit voorjaar namelijk de MAGIC FILTER Glow Booster die weer bizar dicht bij het high-end product komt. Ben je benieuwd hoé dicht? Scroll dan snel verder voor de essence MAGIC FILTER Glow Booster review, waarbij ik je het effect van beide varianten in een video laat zien.

De essence MAGIC FILTER Glow Booster is een huidperfectionerende, heldere glansbooster voor je huid met een stralend en natuurlijk resultaat. Je kunt het gebruiken als basis onder je make-up, gemengd met een (matte) foundation, als highlighter op je jukbeenderen of zelfs op je gehele gezicht voor een glowy huid. De formule heeft een lichte dekking en is vrij van gluten, parabenen, alcohol en parfum. 

essence MAGIC FILTER Glow Booster swatch 20 medium review

Ik laat je hier kleur 20 Medium zien; de één na lichtste tint. Die tint is trouwens net een tint of twee te donker voor mij, maar toen hij beschikbaar kwam heb ik puur degene gekocht die ik kon bemachtigen. Ik was te nieuwsgierig. 😅

Review essence MAGIC FILTER Glow Booster 

Ben je benieuwd naar het verschil op mijn huid tussen de variant van Charlotte Tilbury en essence? Bekijk dan de TikTok waar ik beide producten swatch en aanbreng op mijn gezicht.

@verdraaidmooi De essence MAGIC FILTER Glow Booster een dupe van de Charlotte Tilbury Flawless Filter? JA! Op de huid lijken beide texturen en finishes bizar veel op elkaar, hebben ze dezelfde mooi glow die je gemakkelijk in de huid kunt blenden en kun je ze allebei op meerdere manieren dragen. Combineer het bijvoorbeeld met een matte foundation, breng het aan als highlighter op je jukbeenderen of zelfs op je gehele gezicht voor een glowy huid. De applicator is net wat anders, waarbij je die van essence zeker hygiënischer kan gebruiken dankzij het pompje. Deze tint van essence (20 Medium) is trouwens net een tint of twee te donker voor mij, maar toen hij beschikbaar kwam heb ik puur degene gekocht die ik kon bemachtigen. #essence #essencedupe #charlottetilburydupe #dupevsreal #essencemagicfilter #essencemakeup #charlottetilburyflawlessfilter #flawlessfilterdupe #essencemagicfilterglowbooster @HappyLife PR @essence cosmetics @boozyshop ♬ origineel geluid – Daphne | verdraaidmooi

De essence MAGIC FILTER Glow Booster een dupe van de Charlotte Tilbury Flawless Filter? JA! Op de huid lijken beide texturen en finishes bizar veel op elkaar, hebben ze dezelfde mooi glow die je gemakkelijk in de huid kunt blenden en kun je ze allebei op meerdere manieren dragen. De applicator is net wat anders, waarbij je die van essence zeker hygiënischer kan gebruiken dankzij het pompje. Dus dat zie ik juist als voordeel.

Je shopt de essence MAGIC FILTER Glow Booster voor € 3,99 | 14 ml bij Kruidvat en Boozyshop. Lees ook de andere essence reviews.

essence MAGIC FILTER Glow Booster dupe charlotte tilbury flawless filter

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie