essence lash princess liner review

door Daphne - verdraaid mooi
essence lash princess liner review-1

Als je een beetje beautylover bent, dan ken je vast wel de immens populaire essence lash princess mascara’s. Verkrijgbaar in tal varianten en echte budget toppers. De lijn is weer uitgebreid, maar dit keer niet met een mascara, maar met eyeliners. Net zulke budgettoppers als hun oudere zusjes, dus ik kon het natuurlijk niet laten om ze voor je te testen. Ben je benieuwd naar de swatches, look en mijn mening? Scroll dan snel verder voor de essence lash princess liner review.

essence lash princess liner review

De eyeliner heeft een vilten punt, waarmee je fijne, precieze lijnen kunt tekenen, maar ook sterke, intense lijnen. Hij is natuurlijk net wat kleiner dan de huls van de mascara, waardoor je een goede grip hebt en makkelijk een steady lijn kunt tekenen. 

essence lash princess liner review stift

Op onderstaande afbeelding vind je beide swatches en je ziet gelijk hoe diep zwart de black variant is en hoe warm lichtbruin de brown variant is. De eerste indruk is echt goed! Naast deze twee varianten kun je ook kiezen voor de black waterproof variant.

essence lash princess liner swatch brown black review

Look & review essence lash princess liner

Op de afbeelding hieronder vind je de look, waarbij ik beide eyeliners gebruikt heb: bruin vanaf mijn binnenste ooghoek en vanaf ongeveer de helft naar de buitenste ooghoek de zwarte tint.

essence lash princess liner swatch look brown black review

Sinds een aantal maanden draag ik vaker een bruine eyeliner in plaats van zwart, omdat het een wat zachtere blik geeft. Alleen het vinden van de juiste kleur bruin… Phoe wat een zoektocht! Vaak zijn bruine eyeliners toch nog zo donker dat ze op de ogen alsnog praktisch zwart lijken. Dat is met de bruine lash princess variant echt niet het geval. Het is een erg mooie, warm bruine tint die, eenmaal aangebracht op de wimperlijn, niet donkerder wordt. Hiermee behoud ik dus de zachte blik die ik zoek. Qua kwaliteit is het vergelijkbaar met de andere essence eyeliners. Dus prima budget liners, waarmee je een goeie, strakke lijn kunt creëren. 

essence lash princess liner swatch ervaring look brown black review

Je shopt de essence lash princess liner voor € 2,99 per stuk bij Kruidvat en op boozyshop.nl. Het is cruelty free en vegan en de formule is vrij van parfum en parabenen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Matanja 16 november 2022 - 08:12

Aangezien ik geen ster ben in een lijntje tekenen met een slappe eyeliner punt ( erger ik mij dan ook aan😊) is deze eyeliner perfect voor mij😃 De bruine vind ik wel een mooie kleur en ga ik dan ook zeker kopen…

Reply

Plaats een reactie