Essence into the snow glow – sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-into-the-snow-glow

De kerst is nog niet in zicht, maar Essence laat nu alvast zien dat we de koude, donkere wintermaanden na de feestdagen met gemak zullen doorkomen met de Essence trend edition ‘into the snow glow’.

Essence face & eye palette

essence-face-and-eye-palette

Het Essence face & eye palette is met veertien oogschaduwkleuren, vier blushtinten en zes highlighters erg compleet te noemen! Met de hoog gepigmenteerde kleuren kun je veelzijdige looks maken. De prijs van dit palette is € 9,89.

Essence glitter peel-off mask

essence-glitter-peel-off-mask

Met de donkere dagen is het heerlijk om op de bank te kruipen met een maskertje! Dit masker van Essence is een peel-off glitter masker die de huid niet alleen zacht en soepel maakt, maar ook een echte blikvanger is dankzij de zilveren glitterdeeltjes. Als het opgedroogd is, kun je het masker makkelijk van je gezicht verwijderen. De prijs van het masker is € 2,99.

Essence sparkly lip topper

essence-sparkly-lip-topper

Deze lipstick topper, bedekt de lippen met kleurrijke glinsterendedeeltjes. Deze topper kan alleen aangebracht worden of over een lipstick heen voor een extra effect. De topper heeft een glossy feel en smelt praktisch op de lippen. De prijs van de lipstick topper is € 2,39.

Essence sugar face scrub

essence-sugar-face-scrub

Deze peeling met glitters hydrateert het gezicht en zorgt voor een zachte en schone huid. Zo ben je altijd on fleek. Oók tijdens de winterdagen. De prijs van de peeling is € 2,99.

Essence brushes

essence-highlight-blush-eyeshadow-brush

In deze trend edition van Essence zitten maar liefst twee kwasten met synthetische haren. De eyeshadow blender brush maakt het aanbrengen en blenden van de oogschaduw simpel. De blush & highlighting brush is geschikt voor meerdere dingen. Je kunt de fluffy kwast voor je highlighter of blush gebruiken, maar ook voor andere make-up met een poedertextuur. Beide kwasten zien er heel shiny uit. De oogschaduwkwast kost € 1,59 en de blush- & highlightkwast kost € 2,99.

Essence make-up bag

essence-make-up-bag

Make-up producten horen gewoon mooi opgeborgen te zijn. Dat kan met deze make-up tas van Essence met een holografische look. De prijs van de make-up bag is € 2,99.

Essence set & glow fixing spray

essence-set-and-go-fixing-spray

Om de hele dag on fleek te zijn, maak je je look af met de set & glow fixing spray. De fijne glinsterdeeltjes in de spray, zorgen voor een stralende glow. De prijs van de spray is € 2,99.

Ik ben vooral nieuwsgierig naar het peel-off masker. Hoe leuk is het om shiny op de bank te zitten met een masker op je gezicht? Naar welke producten ben jij het meest nieuwsgierig?

De Essence trend edition ‘into the snow glow’ is te koop van januari tot en met maart 2019.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

10 reacties

Tessa 27 november 2018 - 07:17

Leuke producten hebben ze weer! Het oogschaduw palette is erg mooi. Net zoals de kwasten

Reply
Mirjam Hart 27 november 2018 - 08:46

Die verpakkingen alleen al..! Ik gebruik vrij weinig make up en eigenlijk ook altijd van hetzelfde merk. Maar ik zou dit zo als kerstcadeau kunnen geven!

Reply
Nicole Orriëns 27 november 2018 - 08:52

Ik vind dat palet echt een lust voor het oog. Prachtig vormgegeven met dat winterse landschap.

Reply
Marieke 27 november 2018 - 10:28

Mooi! Ook de verpakking al 🙂

Reply
Gabrielle 27 november 2018 - 14:32

Als ik zou moeten kiezen, dan koos ik ook het masker want met de rest van de producten ging geloof ik niet naar buiten ;-). Wat een geluk dat we allemaal anders zijn, ja toch?

Reply
Melissa 27 november 2018 - 15:24

Zag het persbericht al voorbij komen echt weer mooie fijne producten

Reply
Felice Veenman 27 november 2018 - 15:41

zo’n glittermasker lijkt me wel hilarisch

Reply
Yousra Yasmine 27 november 2018 - 21:14

Wauw wat een prachtige producten!

Reply
Gemma 27 november 2018 - 21:18

Leuk voor weinig geld!

Reply
Wanda 27 november 2018 - 22:12

Vooral die masker lijkt me wel wat, sowieso vanwege de glitters maar ook omdat ik gek ben op gezichtsmaskers.

Reply

Plaats een reactie