Essence I Need A Miracle mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
essence-i-need-a-miracle-mascara-review-8

Soms kan ik wel een miracle gebruiken als het aankomt op het goed gesteild krijgen van mijn wimpers, want ik heb lang niet elke dag een good ‘wimper’ day. Daarom lees je hier de Essence I Need A Miracle mascara review, dat met zo’n naam vast wel een wonder kan verrichten!

essence-i-need-a-miracle-mascara-review-6

De mascara heeft de bekende pindavormige huls, waar we ook al de What The Fake telg van de Essence familie in zagen. Heb je meerdere mascara’s van het merk, dan kun je ze door de duidelijke bedrukking aan de voorzijde goed uit elkaar houden.

essence-i-need-a-miracle-mascara-review-7

De mascara zorgt volgens Essence voor dikke, volle wimpers met een adembenemend volume. Het speciale tintcomplex versterkt je wimpers en zou ze in één beweging met een prachtige kleur bedekken.

Review Essence I Need A Miracle mascara

Om te kijken wat het effect is van de mascara, vind je hieronder twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo kun je goed het verschil zien!

essence-i-need-a-miracle-mascara-review-1 essence-i-need-a-miracle-mascara-review-3 essence-i-need-a-miracle-mascara-review-2

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat terughoudend was na het zien van het borsteltje, of beter gezegd borstel. Het is erg groot en daardoor stempel ik snel op mijn huid. Zeker bij het aanbrengen van de mascara bij de onderste wimperrand. Alleen moet ik toegeven dat mijn terughoudendheid deels onterecht was. Doordat het veel volume geeft, hoef je de onderste wimpers nog maar net aan te raken om een mooi resultaat te krijgen. Wil je ze volledig voorzien van mascara, dan heb je wel een uitdaging. Verder geeft de mascara al bij het eerste laagje mooie dikke, volle wimpers zonder te klonten. Ik heb twee laagjes aangebracht, omdat ik van opvallende wimpers houd. Het enige minpunt is dat de textuur vrij zwaar lijkt te zijn, omdat het mijn krul van mijn wimpers wat laat uitzakken. Houd hier bij het aanbrengen ervan dus rekening mee.

essence-i-need-a-miracle-mascara-review-5

De Essence I Need A Miracle mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,59.

Dit product is vegan en vrij van parabenen.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

 

3 reacties

bychristiana 2 juni 2020 - 10:51

Wat maak jij toch altijd een prachtige reviews, ik vind dat heel knap! Wat een mooi resultaat geeft deze mascara ook.

Reply
Deb 2 juni 2020 - 21:00

Het resultaat ziet er heel mooi uit, al ben ik zelf minder handig met grotere borsteltjes. Denk dat ik het daarom maar bij mijn vertrouwde Hypnôse mascara van Lancôme houd. Kost wat meer maar breng ik in ieder geval zonder te knoeien aan.. is ook wat waard 😂.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 3 juni 2020 - 18:27

Super leuke review! Ik vind het resultaat zo mooi! Je wimpers zien er echt wauwie uit! 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie