essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi

We hebben net een flinke hittegolf achter de rug, maar essence komt alweer met de sneak peek van de adventskalender voor 2020. Thuiskomen voelt in de kersttijd nóg fijner en daarom is dat het motto van essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender.

Kijk hier de adventskalender unboxing van essence.

De kalender biedt 24 fantastische verrassingen tot aan kerstavond. Die verrassingen bevatten drie beautyfavorieten uit het standaardassortiment in hun oorspronkelijke formaat en 21 exclusieve producten die speciaal gemaakt zijn voor de adventskalender.

essence adventskalender 2020

Van een van kleur veranderende lippenbalsem, een volume mascara tot aan feestelijke gezichtsdiamanten. Alles wat het hart van een trendliefhebber een beetje sneller laat kloppen, is inbegrepen! Met de essence adventskalender wordt elke dag van de kerstperiode een X-mas highlight. Het is daarom ook een leuk cadeau voor je beste vriendin, je geliefde zus, ’s werelds beste moeder of natuurlijk gewoon jezelf.

De essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender is verkrijgbaar van midden oktober tot midden december bij Etos en Kruidvat voor € 24,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

bychristiana 24 augustus 2020 - 10:38

Oh pfoeh, ik moet nog even niet denken aan kerst haha;-) Maar ik vind adventskalenders wel altijd leuk hoor, deze ziet er ook weer prachtig uit. Vooral ook fijn dat er echt speciale producten in zitten!

Reply

Plaats een reactie