essence Hello, Good Stuff! review | face serum & face mist

door Daphne - verdraaid mooi
essence hello good stuff review

Ik testte al de nieuwe bronzer uit de Hello, Good Stuff! lijn van essence. Vandaag laat ik je twee andere items uit die lijn zien, vertel er alles over en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de essence Hello, Good Stuff! review met het Face Serum en de 3in1 Face Mist.

essence hello good stuff review-1

Alle items uit deze lijn bevatten een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten en ondersteunen de productie van duurzame palmolie. Dus er zitten ook geen PEG’s en microplastic deeltjes in.

essence Hello, Good Stuff! Face Serum | € 4,59

Het serum bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen, minerale oliën en parabenen. In de formule zit onder andere ananas-extract. Dat zorgt voor een intensieve hydratering en een stralende, mooie gloed. Daarom ruikt het serum ook subtiel naar ananas.

essence hello good stuff face serum review

De flacon is van glas en straalt daarom luxe uit. Je kunt het serum gemakkelijk doseren met het pipetje, waardoor je tegelijkertijd hygiënisch werkt. Van zowel de kleur van de verpakking als het serum zelf, krijg ik summer vibes en wijst natuurlijk naar dat ananas-extract.

essence hello good stuff face serum review-1

Bij het openen van het flesje komt de zoete, fruitige geur van ananas je al tegemoet. Het serum is vrij dik met een stroperige textuur. De huid voelt na het aanbrengen wat sticky aan, maar ook fijn gehydrateerd en met een natuurlijke, subtiele glow.

essence Hello, Good Stuff! 3in1 Face Mist | € 2,99

De face mist bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen, minerale oliën en parabenen. In de formule zit een natuurlijk watermeloenextract en zorgt daarom voor een fruitige geur. Daarnaast hydrateer en verfris je de huid met slechts één spraytje en houd het de make-up op zijn plaats.

essence hello good stuff face mist review

Anders dan de flacon van het serum, is deze flacon van kunststof en oogt daarom net wat goedkoper (en dat is hij natuurlijk ook). Ook van deze verpakking krijg ik summer vibes door de link die wordt gelegd met het watermeloenextract.

essence hello good stuff face mist review-1

De geur van watermeloen ruik je onwijs goed, echt heerlijk! Wel is die geur vrij intens, dus houd daar even rekening mee. De spray geeft een fijne nevel, waardoor je ook geen dikke spetters op je gezicht krijgt en je make-up verperst wordt. Hierdoor lijken de poederproducten net wat mooier in de huid te smelten en ziet het geheel er flawless uit. Het hydrateert en verfrist mijn gezicht daarom goed! Of mijn make-up ook daadwerkelijk langer blijft zitten, vind ik lastig in te schatten aangezien mijn make-up bijna nooit echt van mijn gezicht smelt.

De essence Hello, Good Stuff! lijn is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop. Spreken deze fruitige producten jou aan?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 4 november 2020 - 11:06

Dat serum lijkt mij prettig, maar ik ben bang dat mijn huid er niet goed op zal reageren. Dat was toen ook met het Catrice serum

Reply
bychristiana 5 november 2020 - 10:40

Wat een leuke producten! Ik gebruik eigenlijk momenteel niet echt een face-mist. In de zomer vind ik het vaak wel erg lekker.

Reply
Deb 5 november 2020 - 18:43

Ik ben het meest benieuwd naar het serum die kan ik altijd wel gebruiken. De geuren lijken me allebei heerlijk.

Reply
Josephine 21 januari 2024 - 15:38

Toen ik het gebruikte kreeg ik irritatie op mijn gezicht of ik ben er allergisch voor maar toch pas op

Reply

Plaats een reactie