Essence Glow My Mind | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-glow-my-mind-trend-edition

Niets laat de huid er frisser en stralender uitzien dan een sprankelende, adembenemende glow. Het gezicht ziet er op z’n best uit met een natuurlijke, licht reflecterende glinstering op de juiste plekken. Daarom komt Essence met de Glow My Mind trend edition. Deze collectie voorziet de huid van stralende highlights tijdens de koude maanden van het jaar om de make-up op een indrukwekkende wijze te accentueren in de winterzon. Scroll verder voor alle items.

essence-glow-my-mind-glow-roller

Glow Roller – € 2,99
Met de glow roller breng je binnen seconden een heldere, gouden glinstering op je gezicht en lichaam aan. Glij de beweegbare bal gemakkelijk over de jukbeenderen of de neklijn en blend het product zacht met je vingers.

essence-glow-my-mind-baked-highlighter-palette

Baked Highlighter Palette – € 8,99
Het baked highlighter palette zorgt voor een frisse en stralende huid op sombere dagen. De baked texturen, die in een jumbo palette zitten, hebben een grote spreiding aan kleur.

essence-glow-my-mind-highlighter-brush

Highlighter brush – € 3,59
De highlighter brush is de perfecte beautytool voor het aanbrengen van highlighter op de gewenste plekken op het gezicht. Dankzij de dichte, korte haartjes kunnen poedertexturen gemakkelijk perfect geblend worden.

essence-glow-my-mind-crystal-sponge-set

Crystal Sponge Set – €2,89
Deze twee sponsjes zijn erg veelzijdig: ze blenden vloeibare, romige en poeder make-up gemakkelijk en professioneel en werken verschillende texturen optimaal de huid in. Dankzij hun kristallen vorm zijn de sponsjes ideaal voor het aanbrengen van foundation. Daarbij ze zijn ook erg geschikt voor het blenden van concealer onder en in de binnenste hoek van de ogen en voor de baking techniek.

essence-glow-my-mind-crystal-glow-drops

Crystal Glow Drops – € 3,89
De delicate rosé gouden druppels geven de huid een adembenemende glans met slechts één druppel. Gebruikt in combinatie met een foundation en creëer een frisse all-over glow. Tip: Wanneer je zowel verzorging als glans wilt, dan kun je de crystal glow drops gemakkelijk mixen met je favoriete bodylotion.

Are you ready to glow?

De Essence Glow My Mind trend edition is vanaf eind januari tot begin maart exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

Plaats een reactie