essence gel nail colour nail polish | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence gel nail colour nail polish

essence komt met nieuwe nagellakken in gigantisch veel kleuren. Ik vertel je er alles over en laat je de kleuren zien. Scroll daarom snel verder om de essence gel nail colour nail polish sneak peek te bekijken.

Een nagellakje is niet compleet zonder een base- en top coat en dat heeft essence ook.

essence colour grip base coat

Colour grip base coat | € 1,89
Dankzij de innovatieve kleurgrip adhesie technologie verlengt deze base coat de duurzaamheid van elke nagellak. Hij heeft een supersnelle droogtijd en beschermt de nagels tegen verkleuring door kleurnagellak. De fomule is vegan en valt onder de Clean Beauty standaarden.

essence colour shield top coat

Colour shield top coat | € 1,89
Deze top coat werkt als een beschermend schild over je nail art en kleurnagellak. De topcoat biedt een ultralange houdbaarheid en een hoogglans finish.

essence gel nail colour nail polish kleuren

Gel nail colour nail polish | € 1,89
De nagellak heeft een ruime keus aan kleuren en bevat een Clean Beauty formule. Dankzij het gepatenteerde, brede double-touch kwastje zijn de nagellakken heel makkelijk aan te brengen. Daarna droogt het in slechts 40 seconden en krijgen je nagels een langhoudende gel finish. De formule is vegan, heeft een korte ingrediëntenlijst en bevat geen microplastics. Bovendien zijn de nagellakken klimaatneutraal, dankzij CO2 compensatie. 

Je shopt de essence gel nail colour nail polish vanaf begin juni bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

2 reacties

Jolanda 8 april 2022 - 08:11

Wat een hoop kleuren! Ik lak mijn nagels eigenlijk nooit (ik zit helaas weer in een nagelbijt fase)

Reply
anoniem 26 november 2023 - 20:44

ik heb deze nagellak en OMG!!! geweldig! de basecoat hecht bij mij niet heel goed aan mijn nagels, maar met een dehydraterend water werkt dit wel!!! blijft lang zitten en heeft AWSOME kleuren! zeker een aanrader!!!!

Reply

Plaats een reactie