Essence From Santa With Love | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-from-santa-with-love-trend-edition

Kerstmis is magisch. Alles schittert en glanst. Daarom zijn metallic en glitter ook zeker een must tijdens de feestdagen, zodat je er glamoureus uitziet. Daarom komt Essence met de From Santa With Love trend edition. Scroll verder om alle prachtige items te zien.

essence-santa-with-love-eyeshadow-palette

Eyeshadow palette – € 8,99
Dit palette bevat 12 hoog gepigmenteerde tinten met extra romige texturen. Van een zachte perziktint tot een speels roze tot een intens rood-bruin en van mat tot metallic tot glazend en super glinsterend. Met deze prachtige tinten kun je verschillende looks en effecten op de ogen creëeren, waar de kerstman nog steeds enthousiast over zal zijn, ook na Kerstmis.

essence-santa-with-love-false-lashes

False lashes – € 2,99
De kerstman kan een fladderende look niet weerstaan met deze lange, dichte wimpers! Plak de wimpers gemakkelijk tegen je eigen wimpers met de bijgevoegde wimperlijm en je kerstlook is ready.

essence-santa-with-love-eyeshadow-brush

Eyeshadow brush – € 1,59
Er is ook een stijlvolle tool met sneeuwvlokken en gouden sterren voor de ogen in de collectie: glitterende kerstmotieven glinsteren in de transparante oogschaduwkwast. Dankzij de schuine haren kan elke oogschaduw erg nauwkeurig worden aangebracht voor een gegarandeerd perfecte look.

essence-from-santa-with-love-nail-stickers

Nail stickers – € 1,39
De Essence nagelstickers zijn beschikbaar in een modern design voor een creatieve en originele kerstmanicure.

essence-from-santa-with-love-heat-pack

Heat pack – € 1,99
Ben je die koude, winterhanden helemaal zat? De herbruikbare handwarmers met een sterdesign is hier om te helpen! Activeer de kleine, zilveren plaat in de handwarmer eenvoudig en geniet 60 minuten van heerlijke warmte.

essence-from-santa-with-love-powder-brush

Power brush – € 3,89
Het is nog nooit gemakkelijker geweest om blush en andere poederproducten aan te brengen voor een perfecte kerstlook! De zachte haren van de poederkwast voelen fijn aan op de huid en blenden poedertexturen optimaal. Als je met de brush schudt, bewegen de kleine sneeuwvlokken en gouden sterren in de transparante steel van de kwast.

essence-from-santa-with-love-face-body-highlighter

Face & body highlighter – € 3,99
In de stemming voor wat meer glamour op je huid? Geen probleem met de gezichts- & lichaamshighlighter! Het is een ware all-star: de subtiele glinsterende textuur voelt fijn aan en geeft je bleke, winterhuid op het gezicht en de decolleté een sensueel wow-effect voor de feestdagen.

De Essence From Santa With Love trend edition is van midden november tot en met eind december verkrijgbaar bij Essence verkooppunten.

Ben jij al af aan het tellen tot kerst? Ik ben wel al aan het aftellen tot deze nieuwe collectie in de winkels komt!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Tessa 7 oktober 2019 - 19:14

mooie producten vooral het oogschaduw palette

Reply

Plaats een reactie