essence from santa with love review

door Daphne - verdraaid mooi
essence-from-santa-with-love-review

Begin oktober liet ik je al een sneak peek zien van de essence from santa with love trend edition. Afgelopen week ontving ik twee items uit die collectie, namelijk de face & body highlighter en de powder brush. Beide items zijn perfect als cadeautje voor de feestdagen, dus ik heb ze voor je getest.

Review essence from santa with love face & body highlighter

essence-from-santa-with-love-face-body-highlighter-review-1

Met de feestdagen mag alles sprankelen en kunnen er niet genoeg glitters zijn. Daarom mag een highlighter zeker niet ontbreken in je look. Niet alleen voor op je jukbeenderen, maar op alle zones van je huid waar jij een glow kunt gebruiken. Denk maar aan dat jurkje met die v-hals of een off-shoulder variant, waarbij je je schouders en sleutelbeen kunt highlighten.

essence-from-santa-with-love-face-body-highlighter-review

De highlighter zit in een doorzichtig doosje met als opdruk gouden details. Zo is het doosje simpel, maar zorgt de opdruk toch voor een feestelijke touch. Je opent en sluit het met een kliksluiting en de verpakking weegt praktisch niks. Daarom kun je het ook meenemen naar het kerstdiner en de glow tussendoor nog even bijwerken.

essence-from-santa-with-love-face-body-highlighter-review-2

De productfoto’s zijn gemaakt in daglicht en daar zie je de prachtige glans van de highlighter niet goed tot zijn recht komen. Op de swatchfoto zijn de prachtige glitters wél duidelijk zichtbaar.

essence-from-santa-with-love-face-body-highlighter-review-3

Op de gezichtsfoto’s heb ik de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen en cupidoboogje. Ik vind de highlighter net wat te grof om een egale glans te kunnen creëren op de gezichtshuid. Dat komt denk ik ook doordat het geen echte poeder highlighter is. Het voelt namelijk een beetje gel-achtig aan. Daarom vind ik het prettigst om het aan te brengen met mijn vingers. Op de rest van de huid vind ik de highlighter juist echt fantastisch en een echte aanrader. Ik heb het aangebracht op mijn sleutelbeen tijdens het testen en het resultaat is erg mooi.

De essence from santa with love face & body highlighter kost € 3,99.

Review essence from santa with love powder brush

essence-from-santa-with-love-powder-brush-review-2

Een powder brush speciaal voor de feestdagen? Ja, wel met deze variant van essence, want de verpakking is fantastisch! Wanneer je de brush schudt, dan bewegen er kleine sneeuwvlokken en gouden sterren in de transparante steel. Hoe cute?! Daarnaast heeft de brush prachtige gouden details en hagelwitte haren en matcht het goed met de highlighter.

essence-from-santa-with-love-powder-brush-review

De koker waarin de brush zit, ziet er ook nog eens uit als een cadeauverpakking. Je kunt de brush voor allerlei soorten poederproducten aanbrengen, zoals je blush en bronzer. De haren zijn onwijs zacht en daarom prikken ze niet aan de huid. Echt een aanrader voor jezelf en als cadeautje. Of allebei natuurlijk…

essence-from-santa-with-love-powder-brush-review-1

De essence from santa with love powder brush kost € 3,89.

Beide items en de rest van de collectie is vanaf nu tot en met eind december verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl.

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

3 reacties

Rachel Kromdijk 2 december 2019 - 13:27

Wauw ziet er best goed uit zeg, en dat voor dat prijsje!

Reply
Tessa 2 december 2019 - 19:07

Ik kocht vorig jaar een vergelijkbare kwast van essence. Erg fijn vind ik die.

Reply
Babs 2 december 2019 - 19:34

Die highlighter ziet er heel mooi uit en ik zie het op de foto ook op je cupidoboogje zitten, leuk! Fijn dat het ook creamy/gelachtig is, vaak vind ik dat fijner dan poeders.

Reply

Plaats een reactie