essence everlasting BLOOM trend edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence everlasting blooms trend edition press

Na het ijzige, koude seizoen is het binnenkort weer tijd voor frisse lentelook met bloemenkleuren. Dat creëer je met de nieuwe essence everlasting BLOOM trend edition. Ik laat je de items zien, waarmee je je lentespirit tot leven brengt.

essence everlasting blooms ph-reacting lip glow

pH-reacting lip glow | € 2,99 
De transparante lip glow reageert bij het aanbrengen op de natuurlijke pH-waarde van de lippen. Het resultaat: een natuurlijke roze kleur. Verder heeft de lip glow een voedende textuur en een aangename, subtiele bloemengeur.

essence everlasting blooms lip cheek stick

Lip & cheek stick | € 2,99
Deze stick heeft een semi-matte finish en is een lipstick en blush in één. Het is verrijkt met jojoba olie, waardoor het ook de lippen verzorgt die geïrriteerd zijn door de kou en geeft het de droge huid een extra boost van frisheid.

essence everlasting blooms duo highlighter

Duo highlighter | € 3,89
Deze highlighter combineert de sensatie van rosé en gouddeeltjes. Breng het aan op de jukbeenderen, op de brug van de neus, onder de wenkbrauwboog en over de lippen met een kwast of vinger en blend om je gezicht een stralende glow te geven. 

essence everlasting blooms eyeshadow palette

Eyeshadow palette | € 5,99
Het palette bevat negen bloemenkleuren: van stralende fuchsia en roze tinten tot gewaagde paarse tonen en gouden accenten. De afwerkingen variëren van mat tot glanzend met glitterachtige nuances en zijn hooggepigmenteerd. Een geïntegreerde spiegel maakt het gemakkelijk om onderweg je look bij te werken. 

essence everlasting blooms nail glow beautifier

Nail glow beautifier | € 1,99
Dit is een transparante nagellak met een vleugje roze voor zichtbaar prachtige nagels met een glanzende finish. Het is ideaal voor gebruik op de stickers. Dankzij de subtiele bloemengeur en rijke rozenbottelolie zorgt het voor zichtbaar geperfectioneerde en verzorgde nagels.

essence everlasting blooms blossom nail oil

Blossom nail oil | € 2,39
Deze nagelolie heeft echte bloemblaadjes. Dankzij het hydraterende ingrediënt glycerine worden de nagels optimaal gevoed en van voldoende vocht voorzien. Na gebruik van de nagelolie hebben de handen ook een frisse bloesemgeur.

essence everlasting blooms scented nail stickers

Scented nail stickers | € 1,39
Deze nagelstickers hebben een bloemendesign en rosé gouden metallic highlights. Het beste is dat de stickers ook nog eens de heerlijke geur hebben van kersenbloesem. Gebruik een nagellak naar keuze als basis, of deze nu transparant, neon of nude is. 

Laat de lente maar komen!

De essence everlasting BLOOMS collectie is van begin mei tot begin juni 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Rosalie Devilee 21 februari 2022 - 12:02

Ben weer heel nieuwsgierig gemaakt 🤩

Reply

Plaats een reactie