essence cute as shell trend edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence cute as shell trend edition

De nieuwe essence trend edition creëert mysterieuze looks en is geïnspireerd op de schelpen van het strand. Het betovert je met stralende parelmoer effecten. De prachtige producten voor het gezicht, lippen en nagels zorgen voor een unieke glans. Ik laat je alle items zien. Scroll dus snel verder voor de essence cute as shell trend edition.

essence cute as shell blushlighter

Blushlighter | € 3,89
Dit is een highlighter en blush in één. De gewichtsloze poedertextuur creëert een perzikachtige tot gouden glans op het gezicht om de teint een zachte glow te geven. 

essence cute as shell face glow booster

Face glow booster | € 3,89
Dit is een hydraterend gezichtsserum dat verrijkt is met algenextract en hyaluronzuur om de huid te voeden. Tegelijkertijd is de face glow booster ook perfect te gebruiken als primer.

essence cute as shell lip balm

Lip balm | € 2,39
Deze balm voedt de lippen, maar geeft ze ook een zachte gouden glans met een natuurlijke finish. En als hoogtepunt: de verpakking is een schattige schelpenvorm.

essence cute as shell ph-reacting lip tint

pH-reacting lip tint | € 2,59
Dit geeft de lippen een spannende glans met een stralend effect. De textuur reageert op de natuurlijke pH-waarde van je lippen en geeft ze een intens roze tint. 

essence cute as shell konjac face sponge

Konjac face sponge | €2,99
Deze konjac gezichtsspons is gemaakt van de wortel van de natuurlijke konjacplant en is schelpvormig in de cute as shell Trend Edition. De konjacspons kan enerzijds worden gebruikt met lauw water of met een mild reinigingsproduct om de huid zachtjes te masseren. Dit reinigt de huid en laat deze schoon, zacht en gevoed aanvoelen.

essence cute as shell nail stickers

Nail stickers | € 1,59
De kleine, zelfklevende parels en verschillende schelpontwerpen toveren de nagels in een handomdraai om tot kleine kunstwerkjes. Perfect als blikvanger voor een bijzondere zomerse look.

essence cute as shell nail polish

Nail polish | € 1,99
Deze nagellak valt op door zijn hoogglans textuur met een parelmoerglans. Eén laagje geeft de nagels een zachte parelmoerachtige glow, maar een tweede laagje laat de nagels glanzen zoals de binnenkant van een schelp. 

De essence cute as shell trend edition is vanaf midden augustus tot eind september verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Jolanda 22 juni 2022 - 15:43

Wat een leuke zomerse collectie!

Reply

Plaats een reactie