Essence Crystal Power Colour Changing lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-review-2

Wil je een subtiele kleur op je lippen die tegelijkertijd voedend is, maar wat anders dan een simpele lipbalm? Dan zou de lipstick die ik hier test een uitkomst moeten zijn. Je leest hier de Essence Crystal Power Colour Changing Lipstick review.

essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-review-3

De colour changing lipstick is verkrijgbaar in één tint, namelijk 01 Be Happy. De huls van de lipstick is metallic roze en de dop is transparant. Daar komen de glanzende glitters van deze lipstick al tevoorschijn, net een glinsterende kristal zoals de naam van dit item. Verder heeft de lipstick een subtiel roze kleur en is verder transparant.

essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-review-1

De formule is volgens Essence voedend, waardoor het de lippen met vitamine E beschermt en verzorgt. Daarnaast reageert het op de pH waarde van je lippen, waardoor je lippen kleuren. Afhankelijk van de natuurlijke liptint verkleurt het na het aanbrengen van zachtroze tot fuschia.

Swatch

essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-swatch-review

De lipstick reageert op de pH waarde van je natuurlijke lippen, waardoor je op mijn arm geen extreem effect ziet. Je ziet een lichtroze verkleuring met hier en daar een glittertje. Wel voelt de lipstick al boterzacht aan.

Look & review Essence Crystal Power Colour Changing lipstick

Hieronder zie je twee foto’s. Op de eerste foto zie je mijn natuurlijke lippen en op de tweede foto heb ik de lipstick aangebracht. essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-swatch-review-2

Mijn lippen zijn qua kleur veranderd naar zachtroze en je ziet af en toe een glittertje. De glitters in de lipstick lijken voor mij daarom meer decoratie dan dat je ze echt goed terugziet op de lippen. Hierdoor blijft het natuurlijke effect behouden en dat vind ik persoonlijk erg mooi. Het is voor mij een mooie vervanger van de simpele lipbalm, die net een extra touch aan je look geeft. Qua houdbaarheid kun je het vergelijken met een lipbalm. Je zult dus om de paar uur even bij moeten smeren. Daarnaast heeft de lipstick de geur van vanille, maar dat proef je gelukkig niet terug.

essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-review-4

De Essence Crystal Power Colour Changing Lipstick is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat voor € 2,99.

essence-crystal-power-colour-changing-lipstick-review

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

bychristiana 20 november 2019 - 07:49

Dit zou mijn nichtje helemaal geweldig vinden! Die is helemaal gek op make-up-jes die er zo mooi uitzien zoals deze lipstick. Zelf zou ik eerder gaan voor een meer voedende lipbalm, zonder glittertje;-)

Reply
Tessa 20 november 2019 - 11:10

ik blijf dit soort producten fascinerend vinden op een of andere manier

Reply
Priscilla 20 november 2019 - 11:30

Oh ik vind de verpakking er heel leuk en mooi uitzien! Zelf zou ik het niet dragen, maar mijn dochter zou hier helemaal blij van worden.

Reply
Deb 20 november 2019 - 16:33

Wat een leuk product. Leuk weer eens wat anders dan een standaard lippenbalsem.

Reply
Sonja 20 november 2019 - 18:55

Het is een subtiel glansje, zo mooi

Reply

Plaats een reactie