essence Crystal Dreams Trend Edition | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
essence-crystal-dreams

Wanneer sneeuw en ijskristallen het zonlicht reflecteren, verandert door alle glinsteringen en glitters alles in een prachtig winter wonderland. Daar is deze lijn op geïnspireerd. De focus ligt op glinsterende kristaleffecten op het gezicht een lichaam. Je leest hier de essence Crystal Dreams Trend Edition sneak peek.

essence-crystal-dreams-tinting-lip-oil

Tinting lip oil – € 2,39
Deze lip oil is verkrijgbaar in een subtiele roze en fuchsia tint. Het geeft de lippen een beetje kleur en verwent de lippen intensief in de wintertijd.

essence-crystal-dreams-luminizing-fixing-spray

Luminizing fixing spray – € 2,99
Deze fixing spray geeft niet alleen een subtiele, natuurlijke glow op de huid, maar creëert ook een gladde teint voor make-up die bijzonder lang blijft zitten. Zo heb je de hele dag door een winterglow.

essence-crystal-dreams-eyeshadow-palette

Eyeshadow palette – € 7,99
Diiit oogschaduwpalette heeft elf kleuren met metallic en matte finishes. Je kunt een veelvoud aan winterse oogmake-up stijlen met intense effecten creëren.

essence-crystal-dreams-luminizer

Luminizer – € 3,89
Voor een glowy, kristallen look kan de luminizer aangebracht worden onder de foundation om de make-up een uniek, glitter effect te geven. De consistentie is romig en daarom gemakkelijk aan te brengen en te verspreiden over het hele gezicht.

essence-crystal-dreams-powder-brush

Powder brush – € 3,89
De steel van de brush lijkt op een kleurrijk, glinsterend ijskristal in zowel de vorm als de kleur. Daarom is het een absolute highlight in elke make-up tas. De volumineuze, synthetische haren zijn ideaal voor het aanbrengen van een breed scala aan poedertexturen.

essence-crystal-dreams-highlighter

Highlighter – € 3,89
Deze roze highlighter kan gebruikt worden om intense, licht reflecterende accenten te zetten, die elk gezicht flatteren in de koele wintermaanden. Laat je look glinsteren als kostbare kristallen in de winterzon.

Ga jij je eigen magische winterglow creëren met deze prachtige producten?

De essence Crystal Dreams trend edition is vanaf februari tot en met midden maart 2020 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

2 reacties

Mariska 25 november 2019 - 11:52

Dat oogschaduw palette en die highlighter trekken wel direct mijn aandacht haha!

Reply
Tessa 25 november 2019 - 19:23

wat een leuke collectie weer

Reply

Plaats een reactie